Jump to content

ADEPTHO BH OPEN


adepto

Recommended Posts

ovako dali je uopste neko od vas posjetio sajt koji sam ostavio? sve gledam i cekam ne bi li ko to uradio.... a sad ovako

Četvrtak 23.06.2011.

Kvalikfikacije. U ovom dijelu će nastupati niže rangirane ekipe.

Petak - 24.06.2011

8 grupa po 4 ekipe. Prve dvije ekipe iz grupe prolaze u sljedeći krug.

Subota – 25.06.2011

4 grupe po 4 ekipe. Pobjednici grupa idu u polufinale.

Nedjelja – 26.06.2011

Polufinale i finale

bice poseban qual za bih ekipe upravo iz tog razloga je 80e, ekipe iz ostalih drzava nemaju mogucnost igranja istih.(jer bi se onda sve balkanske ekipe prijavile na kvalifikacije jer svi razmisljaju zasto da placaju 200e kad mogu 80e odigrace opet veliki turnir sa top balkanskim ekipama a uz to ce imati priliku da odgledaju fnatic)

@Du nagrade ce biti isplacene po dogovoru sa ekipama(koje budu top3) da li na licu mjesta ili da se uplati na ziro racun, to je stvar dogovora.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kako sam ja izracunao , odpirlike za 3 dana tamo ti treba malo vise od 100 eura (ako ne racunas deo koji si dao za ufur ranije)...

Sve je ovo lepo , igrati sa fnaticom i ne znam dal ce biti jos neka top strana ekipa, ali mislim da u ovom delu godine svi cuvaju svaki dinar koji imaju za letovanje.

Naravno pricam samo o srbiji i srpskim ekipama/igracima.

Link to comment
Share on other sites

Kako sam ja izracunao , odpirlike za 3 dana tamo ti treba malo vise od 100 eura (ako ne racunas deo koji si dao za ufur ranije)...

Sve je ovo lepo , igrati sa fnaticom i ne znam dal ce biti jos neka top strana ekipa, ali mislim da u ovom delu godine svi cuvaju svaki dinar koji imaju za letovanje.

Naravno pricam samo o srbiji i srpskim ekipama/igracima.

+1

Link to comment
Share on other sites

Zasto se svi vi zalite na ufur, kada niko od vas ni ne razmislja da ode na turnir ? Bio je skoro wgf, otisao je bgd, sbc, i ination, a bio je 80e ufur, imao si placen smestaj ako prodjes grupe, manje ti je trebalo za put isao si vozom itd pa se opet niko osim te 3 ekipe iz Srbije nije pojavio, a sad se nesto zalite za ufur, kao dosli biste,a jos je i leto,more zajebancija i to...

Realno ovo je turnir za ozbiljnije ekipe (koliko je to uopste moguce kod nas) koje ce da se iscimaju da odigraju dobar kanter ili sta vec, prestanite da davite coveka za dzabe, kad i da smanji ufur na 80e opet 90% ne bi doslo na turnir, on je ufur odredio ko moze da dodje docice ko ne, nece i to je to... nhf

to je to :)

Link to comment
Share on other sites

Alo Janko. Niko nije rekao da je problem 80e ufor. Rekli smo da nam smeta sto smo diskriminisani. A ja i dalje pitam, KADA se isplacuju nagrade?

Sve vise lici na pricu iz cg hahahahahhahaha sve super, sve ekstra, a kad su trebale pare na sunce nema vise crnogoraca ni da se jave... a vazno da su prvom bizi svi pretili kako ce mu jebati mater i ostale stvari! Ipak je ispalo kako su rusi culi da nece biti nista od para! Sad nema nijednog crnogorca da dodje da prica PONOSNO kako prave najbolji turnir NA BALKANU!

Link to comment
Share on other sites

Mislim da je do sada jasno da priča oko ufura nema smisla, organizatori su rekli svoje. Može se napraviti nova tema, ali čisto sumnjam da bi se orga raspravljala sa vama i tu pa i to otpisujemo.

Pitajte šta vas zanima oko turnira, od prevelikog spema normalna pitanja i odgovori biće zatrpani.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Moje ime je Armin, i pisem ovo ispred firme Adepto.

Nick "adepto" koji se koristi, nije niko iz firme ili organizacije turnira. I odmah se izvinjavam svima zbog pisanja i komentara, koje je napisao navedeni nick.

Prije svega diskriminacija o kojoj se uveliko prica, nije napravljenja po nacionalnosti ili vjeroispovijesti. Razlika u uplatama je napravljena iz EKONOMSKIH razloga. E upravo iz tih razloga, iz BiH ce biti dosta ekipa, ma kakve one bile, a bice i nemali broj mix ekipa. Za sada odziv je odlican, i prezadovoljni smo.

Nakon 12 mjeseci napornog rada, uspjeli smo dobiti jednu od najboljih svjetskih ekipa. A cijeli projekat je poceo prije 12 mjeseci, kad Pita nije bio u Fnatic-u. On je samo karika u lancu.

Vjerovatno danas ce biti jos jedna ili dvije potvrde, od najboljih svjetskih ekipa, sto je znak da smo uradili dobar posao.

Sto se tice nagrada, ONE NISU UPITNE. Iza cijelog projekta stoji Adepto (distributer za BiH Steelseries, Razer i Roccat), kao glavni organizator, Steelseries kao jedan od glavnih sponzora, a i sam dolazak Fnatica je potvrda ozbiljnosti. Novac je obezbijedjen i nemojte puno brinuti o tome. Ako zelite doci, dobro dosli. Turnir ce se igrati u jednoj od dvorana Skenederija ili Zetra, sto nije ni blizu turnira u Bijelom Polju. A i organizacija je puno veca nego sto mezete zamisliti.

Zato, svi koji zelite biti dio ovog eventa, dobro dosli ste. A za sva pitanja, komentare i slicno, mozete me kontaktirati na adepto@bih.net.ba. Tu ce te dobiti 100% tacnu informaciju da ne negadjate.

Link to comment
Share on other sites

Ajde se vi lepo dogovorite ko će da odgovara na pitanja korisnika, ovo je stvarno smešno. Ko je onda sve vreme pisao po RUR-u ?

Tolika organizacija, a onda dopustite da vam osoba koja nema veze sa vama, u vaše ime govori na forumu putem kog se informiše većinska igračka publika Srbije.

Ako je istina to što govorite, banovaće se taj nalog, vi možete otvoriti novu temu kako bi imali mogućnost edita prvog posta.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Istina je ovo sto sam napisao, i ISKRENO SE IZVINJAVAM SVIMA za komentare koje je napisao nick "adepto". Reagovali bi smo ranije, da smo znali.

Ja sam napisao moje ime i stojim iza svake rijeci koju sam napisao. Procitao sam sve komentare, i zao mi je sto su pojedinci odmah upetljali politiku u ovu pricu.

Da bi shvatili ozbiljnost projekta, pokusajte dovesti bilo koju ekipu iz Top 10.

I za kraj OVA ORGANIZACIJ NEMA NIKAKVE VEZE SA ESWC. Pregovori o organzaciji WCG su sa firmom smartvision.rs vlasnikom licence za ovu regiju. Vjerovatno ce sad ova informacija

pokazati svu ozbiljnost u organizaciji.

LP Armin

Jeli ovo dovoljno?

We are glad to announce that our cs16.gif Counter-Strike team Natus Vincere will participate in ADEPTO BH OPEN tournament, held in Sarajevo on June 23-26th. The tournament is hosted with the support of our sponsor SteelSeries.

At the moment team fnatic has already confirmed their participation in ADEPTO BH OPEN so with Na`Vi joining the race, the event promises to be even more interesting. The overall prize pool for the tournament is €10 500.

Link to comment
Share on other sites

slažem se sa YNkom. Doći će na vi, fnatic, dateam, sk-gaming i još neke poznate ekipe. kao što janko kaže, bio vam je WGF pa šta se prijavilo samo 3 srpske ekipe.. vama da je uplata 20€ vi bi rekli puno nam je to ne možemo platiti.

Game Highlights Leader

YouTube Kanal - www.youtube.com/wwwGAMERSba

Kontakt: edin@klanrur.rs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...