Jump to content

ADEPTHO BH OPEN


adepto

Recommended Posts

Jedan od najpoznatijih svjetskih CS timova, FnaticMSI.CS, će po prvi put posjetiti Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine. Naime, od 23. do 28. juna će se održati Adepto BH Open turnir, na kojem će učestvovati čak 32 tima. Pokrovitelj ovog turnira je kompanija Adepto, distributer SeelSeries opreme, te i sama kompanija SteelSeries.

Jos uvijek nije poznato gdje će se turnir održati, ali bitno je naglasiti da se radi o prvoj posjeti FnaticMSI.CS klana jednoj zemlji u našoj regiji, što će sigurno privuci veliku paznju lokalnih igraca ovom eventu.

Posjeta koju je najavio FnaticMSI.CS nije puka slučajnost. Pored sponzora koju su ovo sve organizovali i smislili, glavni pokretač ovog eventa je nama dobro poznat Bosanac Faruk "Pita", koji trenutno igra za FnaticMIS.CS klan i živi u Švedskoj.

32 ekipe koje budu prijavljene na Adapto BH open turnir biće u prilici da se takmiče sa jednim od najboljih CS klanova svijeta, FnaticMSI.CS.

Svaki PC ce biti opremljen sa:

SS Xai ili Kinzu

SS Kyborg ili Merc Stealth

SS Siberia v2 ili 7H

SS surface qck+

Kotizacija(za ekipe iz BH): 80e

za ostale: 200e

Nagradni fond turnira: 10500e

Oko plana takmicenja i smestaja se mozete informisati na zvanicnom sajtu: http://www.adeptobhopen.com

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mozes doci ili ne doci... niko vas ne sili.kakva uplata takve i nagrade isto tako onaj ko dodje imace priliku da igra preko puta fnatica,navija i slicnih evropskih velikana prema tome nemojte gurati tu pricu 200e ovo ono,nema potrebe za tim jednostavno preskocis temu i to je to izbor je na vama!

turnir u bp je bio 150e A turnir ako se ne varam pa je opet bgdonline isao(primjer), jednostavno turnir nije za svakoga vec za ozbiljnije igrace(timove) zbog toga je turnir i najavljen 3 mjeseca unaprijed kako bi svi stigli da se dobro pripreme kako igraci tako i organizacija a isto tako imate i dovoljno vremena da skupite novac

Edited by adepto
Link to comment
Share on other sites

pa zato i kazem ko ima pare da dodje neka dodje svima vrata otvorena za one koji nemaju kokice,sok i od kuce preko hltv pratite, ova organizacija se planira od 2010 godine i u saradnji je sa SS i fnatic(potvrda postoji na njihovom sajtu kao i na hltv.org) prema tome neznam dali je wgf isplatio ili ne i necu da ulazim u to kod nas ce sve biti uredno i na vrijeme isplaceno.

Edited by adepto
Link to comment
Share on other sites

Vidim svasta pisete za ovakav turnir uplata nije velika 200 euura zato sto na svakom vecem turniru je toliko ufur to nije obican turnir vec jedan od vecih ce biti.I pretpostavljam da ce to biti pravi lan a ne u igraonici nekoj.A fnatic sigurno dolazi zato sto je njima steelseries glavni sponzor a steelseries ovo organizuje.Tako da GL

Edited by Uriels
Link to comment
Share on other sites

Preveliki ufur za Srbiju, prvo ovi sa Sensationom i njihovih 70 e karta sad i ovaj tur sa ucescem 200 e.. Pa nemamo mi prosek plate kao Svedjani itd.

Normalna cifra za ucesce bi bila kao i za BiH , samo ne znam zasto i Srbija nije toliko dobila za ucesce .. cisto da ne bude samo 1 nasa ekipa , eventualno 3 :)

ovaj deo uvek zabada.

Link to comment
Share on other sites

jel ste razmisljali da napravite i vi B-turnir preko kojeg ce ekipe moci da se kvalifikuju za a-turnir, a gde ce ufur biti manji?

Mislim da bi to bilo pametno i da bi privuklo dosta ekipa koje nemaju sponzore :]

Tipa 50e buy-in, na svake 4 ekipe 1 dobija prolaz na a-turnir :)

2il0hza.jpg
Link to comment
Share on other sites

80e za domace,kojima treba 10 minuta do igraonice,ili pola sata nekim busom po zemlji...ili za ostale ekipe iz REGIONA ( srbija,hrvatska,cg,makedonija ) koji bi dosli autom,ili eventualno nekim busom iz DRUGE ZEMLJE...200e? wtf? ako je ufur za domace 80e onda i za strane treba toliko,ili obrnuto...drugo,sto ti se neko ne bi prijavio kao da je ekipa iz bosne? msm lol

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...