Jump to content

Beotel Kup 2011


DuHast

Recommended Posts

Kao i ranijih godina, odigrava se online Beotel Kup.

Postovani,

zelimo da Vas obavestimo da ce se 20., 21., 22., 23. i 24. aprila 2011. godine, odrzati Uskrsnji Beotel kup u Counter-Strike - u 1.6 (non steam).

Nakon nekoliko uspesno organizovanih Beotel online kupova, ovaj put smo odlucili da pocev od organizacije, sudija, pa do ekipa koje ce ucestvovati sve ovo podignemo na jedan visi nivo u odnosu na dosadasnje kupove, kao i da kasnije napravimo jos bolji i kvalitetniji online kup.

Turnir je ogranicen na 32 ekipe i polupozivnog je karaktera. Bice pozvano nekoliko ekipa koje su do sada bili redovni ucesnici Beotel kupova, takodje zagarantovani slot ce imati pozvane ekipe sa Beotel servera, kao i po 2 ekipe sa Maksnet - a, Balkan express - a i Relax public servera.

Turnir ce se igrati na 4 cw servera, bice obezbedjen online HLTV za sve meceve koji se budu igrali istovremeno.

Ucesce po ekipi je 1 000 RSD.

Uplate se mogu izvrsiti na ziro racun: 160 - 5700100415534 - 87 Banca Intesa

Primalac uplate: Srdjan Bogicevic, Kralja Petra 9, 31 210 Pozega

Svrha uplate: Prijava za turnir

Nakon izvrsene uplate, sliku uplatnice posaljite meni ili na PM na forumu ili na mail srdjanthc@gmail.com, radi brzeg evidentiranja ekipa koje su uplatile novac i obavezno navedite ime ekipe za koju ste uplatili novac kako ne bi doslo do zabune.

Ekipe koje imaju zagarantovano ucesce imaju rok da uplate novac do 12. aprila, ukoliko do tada ne uplate, izgubice slot, a umesto njih ulaze ekipe koje prve uplate novac.

Ekipe koje nisu pozvane imaju rok da uplate novac do 19. aprila.

Napomena: Organizacija zadrzava pravo da skrati rok ekipama za uplatu, ukoliko se na primer 7 - 10 dana pre pocetka kupa primeti da ekipe ne uplacuju novac, da bi izbegli eventualna odustajanja 2 dana pred kup i na taj nacin sprecili ekipe koje su htele da uplate novac da bi ucestvovale ali se nisu prijavile medju prvim ekipama, jer ne bismo zeleli da na taj nacin skracujemo broj ekipa na kupu ili da reorganizujemo turnir zbog neodgovornosti ekipa.

Posto sve ekipe uplate novac, 19. aprila ce biti izbacene grupe, kao i kostur ukrstanja do finala kupa.

Zreb ce biti poludirigovan, da se u grupi ne bi nasle 4 top ekipe. Postojace 4 sesira po 8 ekipa. Nosioci i sesiri ce biti odredjeni od strane organizacije.

Organizacija ce prijavljene ekipe rasporediti u sesire na osnovu prethodno postignutih rezultata i sopstvene procene.

Za izvlacenje grupa ce biti napravljena skripta i moci ce uzivo da se gleda izvlacenje, kako bi se otklonile sve nedoumice oko neregularnosti.

Na turniru nece biti tolerisano nikakvo kasnjenje. Ekipe su duzne da se pojave 10 minuta pre pocetka svog meca. Kasnjenja ce biti regulisana oduzimanjem rundi, a zatim i diskvalifikacijom. Svako kasnjenje ekipa preko 10 min ce biti sankcionisano oduzimanjem 5 rundi, preko 15 min default win - om 0 : 16, preko 20 min, diskvalifikacijom sa kupa.

Mape koje ce se igrati:

de_dust2

de_inferno

de_nuke

de_train

de_tuscan

Pravila takmicenja:

Sistem takmicenja je grupni, ekipe ce biti rasporedjene u 8 grupa po 4 ekipe, mecevi ce se igrati po sistemu bo1, posle cega sledi sistem eliminacija. Pobeda u grupi donosi 3 boda, neresen ishod 1 bod, poraz 0 bodova.

Od 1/8 finala pa nadalje ce se igrati bo3.

Za grupni deo mape ce biti odredjene od strane organizacije, a od 1/8 finala mape ce se birati sistemom eliminacije mapa.

U slucaju istog broja bodova u grupnoj fazi takmicenja gledace se prvo medjusobni skor, pa onda broj dobijenih i izgubljenih partija i na kraju ukoliko bude potrebno, gledace se broj dobijenih T partija.

Nagrade:

Prva nagrada: 15 000 RSD

Druga nagrada: 10 000 RSD

Treca nagrada: 5 000 RSD

Kontakt: Srdjan Bogicevic shteckara10@hotmail.com

Marko Stojanovic nbgmarko@hotmail.com

Pozvane ekipe:

01. NBG

02. SpL

03. SoM Gaming

04. Beotel.team

05. Gusari

06. pureGAIN

07. dsp

08. SUM

09. Ludi Onlajneri

10. Srpski Front

11. oW

12. - Ekipa sa Maksnet public servera

13. - Ekipa sa Maksnet public servera

14. - Ekipa sa Relax public servera

15. - Ekipa sa Relax public servera

16. - Ekipa sa Balkan - express public servera

17. - Ekipa sa Balkan - express public servera

18. BGDonline.team

19. KGT [beotelNet]

20. Pirates

________________________________________

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

_______________________________________

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

Napomena: Ukoliko neka od pozvanih ekipa vise ne postoji, a pojedini igraci iz klana su napravili drugi klan, imaju slot umesto prethodne ekipe za koju su igrali a koja se u medjuvremenu rasformirala.

Mape koje ce se igrati u grupama:

1. kolo - de_dust2

2. kolo - de_train

3. kolo - de_tuscan

Mape koje ce se igrati u eliminacijama:

1/8 finala - de_inferno

1/4 finala - de_nuke

1/2 finale - de_dust2

Finale - de_train

Nadamo se da ce ovaj sada vec tradicionalni Beotel kup proteci u najboljem mogucem redu, da ce biti kvalitetan, maksimalno ispostovan kako od strane organizatora, sudija, tako i od strane ekipa sto se tice odigravanja meceva, a ukoliko ovaj kup uspe onako kako smo zamislili, sledeci kup ce biti jos bolji, kvalitetniji, sa vrednijim nagradama, jakim sponzorima, a i na neki nacin zelimo da stvorimo jedan kvalitetan i prepoznatljiv online kup koji ce se bar 2 - 3 puta godisnje odrzavati i na koji ce se ekipe uvek odazivati.

Destruction* & nbgm@rko

Sve informacije mozete potraziti ovde.

Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..."

freak : "A je l' ima pajser ili snajper?"

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pozdrav drugari!

Pre svega zelim da se zahvalim Bojanu sto nas reklamira i na neki nacin promovise nas vec sada tradicionalni kup koji se odrzava vec 4 godinu zaredom i doslo je vreme kada hocemo da sve ovo podignemo na 1 visi nivo, kako u pogledu organizacije, tako u pogledu ekipa! Ovo nam je test koji cemo pokusati da resimo uspesno, kako bi u septembru organizovali jos veci i kvalitetniji kup, sa vecim nagradama i kvalitetnijim ekipama!

Bilo bi nam izuzetno drago kada bi se prijavile ekipe koje su vec odavno prisutne na lan CS sceni i na taj nacin podigle kvalitet kupa i na neki nacin motivisale ostale ekipe da se u sto vecem broju prijave! Za sad imamo potvrdu da ce klan Entity nastupati na nasem kupu, tako da ocekujemo prijavu jos nekoliko jakih ekipa!

Kao sto gore pise, sve informacije mozete pogledati na nasem forumu, a i mozete ovde pitati sta god vas interesuje, ja cu narednih 20ak dana biti non stop aktivan na forumu!

Pozdrav i nadamo i nadamo se da ce biti jos jakih ekipa na spisku prijavljenih ekipa! [:)]

Link to comment
Share on other sites

Jos nesto da dodam, s obzirom da se radi o online kao i non steam kupu, 100 % mogu da garantujem da ekipe koje budu ucestvovale su proverene sto se tice cita, neke su ranije ucestvovale, neke ce tek sad prvi put ucestvovati, ali ponavljam sve ekipe su proverene, kako od strane mene, tako i od strane jos nekoliko ljudi koji poznaju ekipe koje ce ucestvovati, jer ce ako ne i svih 100 % ekipa, onda 90 % igrati preko stima a i iz igraonice jer su skoro sve ekipe = LAN ekipe, tako da nema potrebe da mislite da ce neko paliti cit, a i na svakom mecu ce biti obezbedjen hltv, da igraci ne bi morali zasebno da uploaduju svoje demoe.

Ponavljam, ovo ce biti izuzetno ozbiljan kup, potrudicemo se da organizacija bude na sto vecem nivou, za nagrade nema razloga da se brinete, bice uplacene, znaci niko nece biti ostecen, ovde se ne radi o nekom pocetnickom online kupu sa ljudima koje ne poznajete, vec o ozbiljnom kupu, a i mozete primetiti da su se za sada prijavile ekipe koje su poprilicno zastupljene na lan sceni.

Ovo sam napisao iz razloga zato sto sam primetio da ozbiljnije ekipe ne zele da se cimaju oko nekih "slj" online kupova, tacno je da nagradni fond mozda nije dovoljna motivacija za neke jace ekipe, ali ovo nam je prvi ovakav kup i ako uspe, a nadamo se da hoce, sledeci ce biti jos bolji i kvalitetniji, sa vecim nagradnim fondom, a igrace se preko steama, s tim sto ce se recimo polufinale i finale organizovati u lanu!

Toliko, pozdrav! :D

Link to comment
Share on other sites

Срећно, људи из организације су озбиљни, и нема ни најмање сумље да ће турнир проћи без икаквих пропуста! још једном срећно са организовањем купа. Ако нешто затреба цимајте ме :)

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

Tako je mak1 steta sto se nisi ukljucio sa mnom u organizaciju :P, nadam se da se vidimo na kupu! ^^

Ekipe koje su potvrdile ucesce http://forum.beotel.net/viewtopic.php?f=28&t=3634

Видимо се сигурно, нисам знао да се нешто овако орг. цимај слободно за помоћ :)

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...