Jump to content

mySOM.info Online Tournament


Glly

Recommended Posts

Zelimo da vam predstavimo prvi "mySOM Online Tournament"

~ Prvo i osnovno pravilo : Ucestvuje 16 izabranih ekipa

~ Nema kasnjenja, sve ekipe su duzne da se pojave 10 minuta pred pocetak meca. Ekipa koja se u predvidjenom terminu ne pojavi na serveru gubi 16 - 0 !!!

~ Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza, a igrac ili zamena imaju 5 min rok da udju na server i dalje se nastavlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server, admin koji kontrolise mech skida pauzu i ekipa nastavlja mec sa 4 (ili manje) igraca.

~ Ako u toku mecha zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mech a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadi na SAY: nece se tolerisati.

~ Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije, samo Team Leader sme koristiti Say, za svu komunikaciju sa saigracima koristite say_team ili Team Speak. Nepostovanje dovodi do opomena, svaka ekipa moze dobiti 3 opomene tokom mecha, nakon 4-te admin sme prekinuti mech i ekipa gubi 16-0.

~ Obavezna je igra na 32 bita. Ukoliko ekipa koja je pobedila nema neki SS ili se pokaze da su igrali na 16 bita, a protivnicka ekipa se zali, onda se taj mech ponavlja.

Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mech DW !

~ Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego sto udjete na server stavite odmah svoj tag+nick da bi mech sto pre krenuo. SVAKO KO NEMA TAG BICE KIKOVAN !

~ Dozvoljeno je da igraju samo prijavljeni igraci.

~ Nema odlaganja meceva tokom grupnog sistema takmicenja.

~ Silent Run je zabranjen.

~ Tactial Shield je zabranjen

~ Zabranjeno je koriscenje boosta za "probijanje textura" (npr. boost na nuke da bi se saigrac izbacio na krov one limene konstruckcije, inferno terasa na velikom sajtu ... itd) U slucaju povrede ovog pravila sledi opomena pa 16:0 za protivnicku ekipu. AKo se povreda pravila uoci tek posle mecha- mech se ponavlja, i sledeci prekrsaj znaci 16:0 za protivnicku ekipu

~ Zabranjeno je koriscenje flash bug-ova. Ukoliko se utvrdi da je igrac pobednickog tima iskoristio flash bug namerno, mec ce se ponoviti. Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mec DW !

~ Zabranjeno je koristiti bilo kakav cheat - igrac koji bude uhvacen sa cheatom obezbedice svom timu preliminarni zavrsetak takmicenja(citaj: tim ce biti diskvalifikovan) i svi naredni mecevi tima(ako postoje) ce biti oznaceni kao pobeda od 16-0 za protivnika

~ Silent C4 je zabranjen. Ukoliko se utvrdi da je igrac pobednickog tima iskoristio ovaj bug namerno, mec ce se ponoviti. Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mec DW !

~ Shto se screenshotova konkretno tiche, pre svakog mecha ce se startovati smoke runda i bicete duzhni da uzmete SS na spawnu, drzheci TAB, kao i da ih okacite u posebnoj temi na forumu.

~ Shto se demoa tiche, niste duzhni da snimate demo jer ce se sve snimati HLTVom, i ako dodje do primedbi igraca, demo ce biti uploadovan. Ovde da se razumemo, adrese hltva necemo deliti nego ih samo kor

istiti za snimanje.

~ Sistem takmicenja:

Igra 16 izabranih ekipa.Prvo se igra 1/8 finala , 8 kojih prodju igra 1/4 finale , 4 ostale ekipe igraju 1/2 finale , i poslednje 2 igraju finale.

1/8 finala:

de_dust2

1/4 finale: bo3

de_inferno , 2 mapu biraju gubitnici

1/2 finale: bo3

de_nuke , 2 mapu biraju gubitnici

Finale: bo3

de_train , 2 mapu biraju gubitnici

~ Mape koje ce se igrati u toku turnira su:

de_dust2

de_inferno

de_nuke

de_train

Prijave na : www.mysom.info , www.mysom.info/forum

Edited by SOMmak1

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

druze citaj nisam pitao gde su , nego kada su a ni tamo nisam nasao , hvala poz

Nismo znali kako ce prijave teci pa nismo hteli da stavimo fixni datum, a sada kad imamo vise od potrebnog broja prijavljenih ekipa obavestavamo Vas da ce prijave trajati do srede 8 decembra. Dok ce turnir startovati u subotu 11.decembra :) pozdrav!

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

Nemam pojma samo znam da server ucitava ESL konfiguraciju koja automatski zabranjuje stiti i rafalni snajper .

I lepo stoji da je ta konfiguracija uredjena po ESL pravilima .

dobar server :)

http://www.esl.eu/eu/#/eu/cs/uyr/5on5/nightcup_v231/rules/

i klip koji sam poslao je iem5 takmicenje koje se igra preko esl-a ili kako vec da ne bude da sam sjebao sve u svemu OBRITE GA MALO ! :D

Link to comment
Share on other sites

Kako bi izasli svima u susret organizovacemo Challenge i tako dati sansu svim ekipama. Ekipe koje su oznacene crvenom bojom su nosioci i njih birate za challenge, obzirom da nemamo 32 ekipe, nosioci koji ne budu izabrani za challenge idu direktno u 1/8 finala.

Nosioci

1.CYBERSPORTS

2.SUM

3.GG

4.Bullet Symphony

5.BGA

6.MBK

7.feelthepower

8.ept

9.YOUR FANS

10.N2L

11.iiN

12.PMZHERZ

13.hayhey

14.e-Konani

15.Padrino

16.NUG

Izazivaci

1.vendetta

2.teamplay

3.KNS

4.GamePlanet

5.APP

6.Resistance

7.spG

8.frizzle

9.Peytonski Pastuvi

10.kakoE

11.PHERiA

12.eXtremeZone

13.buksnaLSTJ

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...