Jump to content

DOTA 2 - slobodna diskusija


Pr0toSS

Recommended Posts

Quote

Nemoguće je posle 7 godina Dote u ovom formatu drviti 10 dana vezano o mečevima, igračima, taktikama jer sve postane ižvakano i rečeno 100 puta.

Opet kazem, ako ovaj event treba da predstavlja sam godisnji vrhunac tj bukvalno slavljenje igre, onda treba i mora da se drvi. Ne kazem da sad posle svakog grupnog bo2 treba da se raspravlja sat vremena jos, ali ono gore sto sam spomenuo svakako treba da se ispuni. Ovo ne kazem samo ja, eno ceo reddit bruji o tome. Verujem da bi ti opusteno odgledao ceo turnir bez analyst deska pa i live komentatora zato sto si verovatno 5-6k, ali zaboravljas da TI mora da dozivi i komercijalni uspeh. Sta mislis sto su zvali Machine-a i Day9-a? Prvi da privuce CS publiku, a drugi ljude iz Blizzardovih igara.

Quote

Odgledaj jedan TI tako što ćeš gledati sve mečeve i zgadiće ti se bilo kakvo pričanje od strane komentatora i analitičara.

Nemam vremena da gledam ceo TI, a i nisam bas toliki zagrizen fan dote. :) Analiticari zapravo znaju da kazu nesto pametno ako isti nisu Perica Ognjenovic i Ivica Iliev. Pored samog znanja nekada zna da se napravi i super atmosfera u studiju, neki CSGO eventi su mi bili mnogo mnogo zanimljiviji zbog te opustene atmosfere jer se u CS-u a koliko znam i u Doti ne forsira jos ta political correctness bljuvotina.

Edited by deK!sa
Link to comment
Share on other sites

Dobro, kapiram poentu. Imaš je donekle ali, ALI! Čitav reddit ima upravo taj razmaženi stav gde žele da budu princeze koje odgledaju sat vremena dote svake večeri i MOŽDA pročitaju rezultate od polufinala i nadalje. Upravo zato ne razumeju da je logistički, i logički, neverovatno teško izvesti to o čemu govorimo.

Za pet minuta komentara posle partije, ekipa koja bi o tome diskutovala (2-3 čoveka) mora da pogleda tu istu partiju. Zbog tempa kojim group stage ide, moraju da postoje 4 takve ekipe. Turnirski dan je juče trajao 12 sati i čak ga ni ja nisam ispratio jer znam da je suludo, i nemoguće. 20 mečeva pogledati i upiti. 18 timova na turniru, 5 igrača po timu, 30 heroja minimalni trenutni korisni hero pool(potencijalno). Nema poente pričati o taktikama, fazonima, trikovima, ili perspektivi bilo čega takvog.

Kada na zdravorazumske tasove staviš tu količinu posla, ali i sušenja mozga svih uključenih koji jednostavno nemaju inspiracije da pričaju o takvim stvarima 10 dana (nemoguće je, bukvalno, ponovićeš svoje reči već 5, dana, a kamoli 10,) - protiv želja princeza sa reddita koje gledaju 1 sat dnevno i žele da čuju 3k sheever koja im kaže kako je GH chainstun pobedio gejm iako ti svi vide koji su odgledali gejm, kada izvažeš te dve stvari zaključak je jasan - Valve je napravio pravu odluku i panela u ovoj fazi turnira (barem ovakvog formata) ne treba ni biti.

...

Link to comment
Share on other sites

mozda, ali samo mozda, bih voleo da cujem recimo komentar nekog od igraca na partiju nakon iste, i to je sve. iovako ih snimaju u prostoriji iz koje igraju, ne bi bilo cimanje, ali u sustini nebitno.

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Link to comment
Share on other sites

https://www.youtube.com/user/RUDota2TV/videos

 

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ako smo svarili update gde su ubaceni talenti i shrajnovi u isto vreme,bice ovo pickin dim :D

 

ne mogu da svarim side shop nikako,bolje da su ih jednostavno izbacili iz igre,to i swap bounty rune sa shrajnom mi je jako debilno i ako ovo ice frog stvarno radi,lik je prso s mozgom,povlacim rec da je ovaj update dobar.

Edited by mohr
crko ice frog.
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 4 weeks later...

Super je ovaj OpenAI, osim sto rade ove bot meceve i turnire, mozes da proveris da li si imao citera u mecu. Od kad proveravam nisam imao citera u mom timu, sve protivnici:). Najcesce zoomout koji je imba al desi se tu i po neki skywrath. Sve u svemu na 10 meceva u proseku skoro 2 sa citerima.

A ima i neke bolesne statistike i analitike koje se doduse ogranicene.

salt wat fish fresh wat fish?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

@mohr
cekaj, ti si konstatovao da su glavni favoriti, ja sam to ponovio, uz napomenu da su prosle godine osvojili, ali sam se posrao sebi u usta jer nisu i ove godine osvojili, nego su ispali sinoc i zavrsili kao cetvrti?

Edited by mladenq
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, mladenq said:

@mohr
cekaj, ti si konstatovao da su glavni favoriti, ja sam to ponovio, uz napomenu da su prosle godine osvojili, ali sam se posrao sebi u usta jer nisu i ove godine osvojili, nego su ispali sinoc i zavrsili kao cetvrti?

nisam ti to napisao zbog liquida vec zbog notaila kog prozivas godinama :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...