Jump to content

DOTA 2 - slobodna diskusija


Pr0toSS

Recommended Posts

49 minutes ago, Jogi_ said:

https://clips.twitch.tv/forev/ThoughtfulParrotSoBayed:tf::tf::tf:

Odvratan je heroj, jedini koji mi je isao na kurac vise od ovog je MK iz hona!

@Storm pisao sam vec na onom drugom topicu, meni je se fps u fajtovima prepolovio, pada i ispod 60, ovako van fajtova je oko 80-90, nekad 100, nema pravila, a bio je 120 konstanto uvek i to zato sam stavio to kao max fps

još kad bih znao koja mu je ovo đija što mu vraća helt, pa da znam o čemu se radi :)

podseća me malo na onog fire spirita ili kako se zvaše.

Link to comment
Share on other sites

A to je zbog toga sto ga je opalio prvom, koja je tipa nesto 200% siguran crit + stun, i sad kad dodas bonus dmg od pasivne na obican dmg i onda te sve to kritne i da majmunu procentualni lifesteal vjerovatno od svog tog ukupnog dmga, dobijes jako jadnu scenu kao sto je ova.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Lucky said:

pa dobro, to deluje kao "balansirani" potez, ovaj lik je odreagovao kao da je neki bag bio u pitanju - osim ako nije vrednost lifesteala manja, pošto ovde deluje kao da ga je oprljio za 90% helta.

Ovo je 7 minut meca, pritom MK ima ove iteme

I26eUpw.jpg

Znaci nema NIJEDAN sklopljen item, jedino sto daje -3 armora i maltene je oneshoot Axe-a koji, jelte vazi za cvrsceg heroja. I na sve to su mu iz nemam pojma kog razloga dali 300 attack range. Toliko o balansu :)

Danas sam odigrao partiju gde smo namerno isli agro trilane da pokusamo da zaustavimo ovo nebalansiramo sranje u startu i uspeli smo, imao je 0-4 posle tipa 5-6 minuta meca, da bi na kraju opet imao 13-12, imao je 2x triple kill for lolz...dobili smo na kraju, mislim da je to jedina partija koju sam dobio protiv mk-a. Srecom pa svima ide na kurac i svi ga stavljaju za ban, pa ako prodje prodje, ako ne prodje uglavnom tim koji prvi bira izabere njega i to je to...

Generalno retko kad sam kukao na bila sta vezano za dotu, posto sam pre toga igrao HoN koji je vremenom postao sinonim za nebalansiranost i toksicnost ali ovaj heroj, dok ne popije nerfove...mnogo je naporno igrati protiv njega

Link to comment
Share on other sites

Nije los ovaj patch, ima kjut fixeva i nerfova. Mislim da je MK mnogo na offlaneu slabiji sad i da generalno ako ne pobegne previse ostalima skoro pa i da moze da se iskontrolise.

Takodje mi je kjut da ne mogu da provuku ni najveci patch u zadnjih 10 godina ni njegov balance fix bez 2 nerfa za PA i stiffling dagger, no dobro, nije stiffling dagger bio van kontrole, rekli mi na RuRu :/

I jel ima kraja vise ovom riki smokescreen nerfovanju, ne znam zasto targetuju toliko taj aspekt heroja kao da kroz to da mogu da srede sve sto moze da uradi u early gameu?

Edit: Mnjah, fjurion treant siege.

Edited by shpanac

...

Link to comment
Share on other sites

Konacno danas dobio priliku da bacim tri dotke! Svidja mi se talent tree witch doctora, mnogo sam ga igrao, i mnogo sam igrao sa statsima i bez jednog skilla, nekad bez maledikta, nekad bez heala, u zavisnosti sta treba vise, mnogo mu je jako talent stablo, i samo bih rekao da je lvl 10 izbor nekako jednostran, osim ako ne gori pod nogama bas bas! Inace sve ostalo sto su mu dali fino popunjava rupe i heroj nastavlja da funkcionise i u lejt gejmu!

...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...