Jump to content

Darksiders


Shale

Recommended Posts

Preš'o! :))

Kaže onaj stats da sam igrao nešto preko 16 sati. Stavio sam normal težinu, i imao sam ukupno 10 smrti, ali realno 8 je usled padanja u provaliju kad zaseče komp i onda ne registruje dupli skok i tako neke gluposti.

Nisam skupio armor, ali mi nije bio neophodan da pređem igru, kao što je ovde neko napisao, Katsu valjda, nekako su boss bitke kako se bližiš kraju sve lakše. Imam utisak da je Straga na početku igre bio teži nego na kraju, a Pauk mi je možda bio među zeznutijima, za razliku čak i od glavnog bossa.

Pesmo, jel si pokupio pucu od onog lika (kad srusis prvi most)?

Ja sam x puta probao da predjem i SVAKI put su me sjebali, dok nisam izvalio da lik dropuje pucu koju posle setas :D

Ja sam ovo jedva prešao, i ono vidim nešto nije u redu, mnogo me šibaju, umreću, ali kao nekako prođem. I posle - "šta je ovo? hm, u vidi, može da se pokupi .... le fu" :)

Ali nemam nikakvu želju da ponovo prelazim igru, jer ne znam što bih, nije baš neka replejabilnost. Da te stvari koje nisam pronašao znače nešto mega, ili da ima nekih bonus nivoa itd, pa i ajde, ovako bi bilo sve isto samo komplikovanije.

Mada,mac je najbolji/najjaci nema potrebe za drugim oruzjem...loshe je sto u igri ne postoji kombo akcija sa kombinacijom oruzja.

I ovo je tačno, mač sabija i sve druge stvari su skoro nepotrebne i isuviše slabe, čak i kada ih nabudžiš. Imaju ponekad neku funkciju i malo pripomažu, ali mač rešava najveći broj stvari :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Darksiders II hits 360, PS3, PCs next year

THQ sequel to last year's apocalyptic action game depicts the end of the world from the perspective of Death instead of War.

The publisher included few details about the game in its announcement, but did specify that the game would follow the horseman Death instead of the original game's protagonist, War. Darksiders II will tell a parallel story to the original instead of continuing on from that title's conclusion. In the game, Death will attempt to clear War's "good" name (he's accused of starting the end of times ahead of time) and save mankind in the process.

As for gameplay specifics, THQ said that Darksiders II will feature "a dramatically larger world." Along with the larger world, the publisher is planning to give players upgradeable equipment, new enemies, and bigger dungeons.

Is there a flower shop in the tahraji desert?

Link to comment
Share on other sites

Meni je taj Darksiders jedna od najmušičavijih igara koje sam probao. Prvo sam je igrao normalno par puta, onda jedno deset puta za redom uopšte nije htela da se startuje. Posle toga se startovala, ali nije prepoznavala sejvove, bez obzira koliko sam petljao i prekopiravao svugda i u documentsima i u rootu igre. Onda opet nisam par dana mogao da je aktiviram. Onda je jedan dan samo proradila, sa sve funkcionalnim sejvovima. Onda sam je par puta pokretao, ali je odbijala da sačuva igru (opcija za čuvanje je bila zatamnjena). Posle toga opet odbija poslušnost i neće da se startuje... Nečastiva posla.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Meni se u Darksidersu dogodilo samo da je pri jednom startovanju krenulo sve kao da sam startovao igru prvi put, nije bilo onog "continue", nije imao save-ove itd. Ja se prepao. I onda sam resetovao i posle je sve opet normalno radilo.

Link to comment
Share on other sites

Darksiders je bila jedna od boljih igara koje sam igrao proshle godine - jedva chekam drugi deo! Nisam imao ama bash nikakvih problema sa ovom igrom, osim shto sam se jedno dva puta zaglavio na "zagonetkama" [:I]

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

Ja sam se zaglavio tamo, ne mora valjda u spojler, kad pred sam kraj treba da aktiviraš/oslobodiš tri ona pilona, i mislim da kod drugog nekako treba da dohvatiš onu vatrenu "lopta-biljku" i proturiš je kroz teleport i onda zabodeš na onaj crveni kristal da eksplodira. A biljka-vatra se nalazi na nekom stubu i ne može da se do'vati, i ja pomislim - ok, onda to nije ta, i krenem da radim gimnastiku neverovatnu da bih sa drugih mesta doterao "biljku" do tog kristala, naravno ne ide, a ono samo treba tu što ne mogu da je do'vatim da dohvatim kukom :))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...