Jump to content

tech-industry.co.rs - Telefon koji Vam omogućava da smanjite račune


techind

Recommended Posts

1

Ukoliko i vi spadate u kategoriju firmi čije se poslovanje zasniva na čestoj upotrebi međunarodnih poziva za komunikaciju sa poslovnim partnerima, dobavljačima ili klijentima u inostranstvu, upotrebom VoIP-a (telefoniranje preko Interneta bez upotrebe računara), smanjićete troškove na telefonskim računima, desetostruko.

Bežični smart telefon Simens Gigaset nudi dva načina telefoniranja. Jednostavnim pritiskom na taster, ovaj telefon možete koristiti kao standardni telefonski uređaj i kao VoIP (Internet) telefon koji smanjuje Vaš račun za inostrane pozive. Od sada bez upotrebe računara, možete uživati u praktičnosti Internet poziva i kvalitetnom zvuku.

Izaberite jedan od dva ponuđena Gigaset višelinijska modela, A580 IP i C470 IP i uživajte u mnogobrojnim naprednim korisničkim opcijama. Oba telefona Vam omogućavaju registrovanje do 6 slušalica na jednu bazu, pri čemu je moguće obavljati više paralelnih poziva.

Samo uz ovaj telefon, automatski dobijate aktiviranu EUnetPhone uslugu i kredit od 500 dinara ili do 90 minuta potpuno besplatnog telefoniranja sa inostranstvom.

Kada potrošite Vaš kredit, isti možete veoma jednostavno da dopunite na svim EUnet uplatnim mestima, uplatom u pošti ili banci ili jednostavno slanjem SMS poruke na broj 2211. Telefoni su već konfigurisani. Nakon što preuzmete telefon, potrebno je samo da ga povežete na Internet i na mrežu fiksne telefonije. Možete ih kupiti na svim EUnet uplatnim mestima.

Sve dodatne informacije o jednostavnoj upotrebi EUnetPhone servisa i VoIP telefona, možete da pronađete na www.eunet.rs/voip ili besplatnim pozivom EUnet Call Centra 0800 300 400.

Pogledajte vest na tech-industry.co.rs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...