Jump to content

pričajte


Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Iskaču mi sve neki šiptari u recommended pages na Fejsu, te neka riba pevačica, te predsednica neke tamo partije sa Kosova, znači kakve su ovo provokacije jebo im ja mater?

i meni vala, stalno neki siptari i "Inter Kosova" grupa

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Link to comment
Share on other sites

odveo jutros dedu u staracki dom (na bezaniji ipak). moji kao misle da ce tamo da bude samo privremeno, dok se malo ne oporavi pod konstantnom brigom lekara, mada se meni to chini malo drugachijim...inache to "zadovoljstvo" kosta 700e mesechno.Dadoh pare za more na to

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

700 eur mesečno starački dom? Brate ... pa ono, bolje da ste mu iznajmili gajbu za 200 i uzeli kućepaziteljku za 200 i još tipa dali 50 eur za hranu mesečno :)

Inače, raspada se ova kiša, mada nije tako strašno kako je izgledalo u jednom trenutku.

Bio sam danas inače do onog Hiper Corta, ili kako se već zove, i po nekoj ne posebno temeljnoj analizi, skapirao sam da je jeftiniji i od Rode. A ako sam dobro razumeo, to je valjda otvorio isti lik (?). Naravno, mnogo su jeftiniji od Idee, Maxija i slično, ali ne bih znao u odnosu na Tempo :)

Link to comment
Share on other sites

deda ima svoju gajbu kod studenjaka u kome zivi sam. Svaki dan ga obilaze cale i keva ali se njemu stvaraju rane od lezanja (ne moze na noge) i za tih 12,14 sati kada neko nije sa njim. Ne mozesh naci zenu koja ce da ga nosi barem tri puta dnevno od kreveta do wc-a i koja ce da ga pere, okrece na svaki sat. Hranjenje nije problem

i da, Rodic je otvorio Hiper Cort

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

Mene u suštini zanima, jel Rodić aka prezime odnosno lik koji je držao Rodić pre nego što ga je kupio Mercator otvorio Hiper Cort, ili je Mercator kao vlasnik Rode (Rodića) sada otvorio i Cort?

Jer ako je ovo prvo, onda ovi iz Merkatora nisu baš napravili neki dobar ugovor o kupoprodaji, a ako je ovo drugo, nije mi jasno zbog čega su to uradili :)

Link to comment
Share on other sites

Zvanicno hiper kort je otvorio bivsi rodicev knjigovodja jer je oduvek hteo svoj market i shodno zakonu o antimonopolu on je sad uzasna konkurencija rodicu

Realno, rofl :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

^ A, pa to mi reci igore :) Baš htedoh reći igiju, pa kakav su to onda ugovor potpisali kad isti lik koji je prodao svoj hipermarket može da otvori drugi :) Ovako je sve došlo na svoje :))

btw, ako ste mislili da je Bole otišao da letuje, grdno ste se prevarili:

072210vader.jpg

Darth Vader Robs Bank

It seems the Empire has fallen on hard times. Presumably to get finishing funds for his latest Death Star, Darth Vader—or a man pretending to be Darth Vader?—was reduced to robbing a bank on Long Island this morning. Impotent Rebel Alliance security forces tell Newsday (paywall) that Vader marched into a Chase bank in Setauket around 11:30 a.m. today. Brandishing a completely unnecessary handgun—as he had the power to choke the oxygen out every teller's throat—the fallen Jedi demanded cash.

It's unclear whether he also found their lack of faith disturbing, but one Rebel policeman says, "The teller complied with the robber's demands and gave him money from the drawer." Vader is described as 6 feet, 2 inches tall, also wearing camouflage pants, and was last seen boarding a starfighter headed in the direction of Long Island's sinister Sith stronghold, in Valley Stream. (Isn't this also where Improv Everywhere has their headquarters?)

072210vader2.jpg

Cela vest - http://gothamist.com/2010/07/22/darth_vader_robs_bank_photos_oh_yes.php

Link to comment
Share on other sites

Juče sam bio na nekom familijarnom ručku u jednom malo elitnijem restoranu u Jagodini, i oko 9 uveče, kad se pola familije već zapilo, konobar nam reče da moramo da idemo jer se od deset održava izbor za mis Šumadije i Pomoravlja, i mi šta sad jebiga, krenuli da se spremamo da idemo, i pošto je Palma sedeo blizu našeg stola, prišao je da nas pita što idemo, i kad smo mu rekli da nam je tako reko šef sale, on je pozvao lika i počeo da besni na njega i tražio mu da nam se izvini, i pritom je insistirao da ostanemo svi [roflmao] [roflmao]

Kako Palma brine o svakom potencijalnom glasu :D

Edited by Capitaine Kotscha

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...