Jump to content

WTT 2x 80 Rogue [A] and Prist [H]


Marecare

Recommended Posts

1st: Dwarf Rogue: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Immortal

Pve oprema 5850 gearscore kao kombat i 5900 assasin. Svi itemi su 264, neck i orizija po 251 i finger. Sa rogom igram od pocetka tbca, ima dosta exlated reputacija od tada,brdo fly, ground monta, s1,s2 neki tir itemi u banci. Trenutno u kesu 5k golda, mats za 2,3k golda i preko 150 frost bedzeva, 170+ triumph bedzeva.

PvP oprema, daggere koristim pve iz icca, ostatak gira full rele sa ofset full wratherfull, 1100resi. Ima 2500 arena poena.

2nd: Undead Prist: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Garot

Pve main spec je shadow, 5900gs 264/251 svi itemi, pve mozete igrati i kao hiler (disc/holy), isto jako dobro girovan 5700gs+. U kesu ima trenutno samo 1500 golda, u mats isto preko 2k, preko 50 frost bedzeva, isto brdo triumph. Profesije mu nisam budzio zato sto je alt i cilj mi je bio da sto pre izlvl.

PvP oprema, kombinacija disc/shadow tako da se mogu igrati oba speca, full rele, wrath ruke, ofset rele/wrath, 1250 resi.

Zelim da zamenim ovaj account iz razloga zato sto polako prestajem da igram, imam dosta obaveze pa i ne stizem. Zameni bih ovaj acc za nesto veoma veoma jako, da se izigram pa da prestanem sa ovom igricom.

Svi koji su zainteresovani za trade neka se jave ili pust poruku na 063/ 88-53-242. Znaci obavezne su profesije, goldi fly mount, pve/pvp oprema.... Naravno potrebni svi podaci

Voleobih da zamenim za: Mage, Warlock, Druid Paladin Shamy, dk, sve ostalo dolazi u obizir ako zadovoljava moje potrebe, neka bude sabijac !! Ja sam prvi i jedini vlasnic accounta !

Edited by Marecare
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...