Jump to content

VAŠA KARTA ZA JUŽNU AFRIKU!


Recommended Posts

ComTrade SHOP i GameS organizuju turnir u FIFA 2010 World Cup na Sony PlayStation 3 konzoli, a pobednik putuje na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Fudbalska groznica polako počinje da vlada planetom, a mnoge kompanije su odlučile da predstojeće Svetsko prvenstvo upotrebe kao povod da nagrade svoje verne potrošače. Stoga ne čudi podatak da su ComTrade SHOP i GameS odlučili da iznenade kupce Sony PlayStation3 Slim konzola u Srbiji tako što će im pružiti priliku da uživo gledaju svoje heroje na Mondijalu u Južnoj Africi.

Svaki kupac koji svoju novu konzolu kupi pre 22. maja automatski stiče pravo da učestvuje u nagradnom turniru u FIFA 2010 World Cup za PS3 koji će u okviru Sajma Fudbala tog datuma biti održan u hali Ekspocentra na Novom Beogradu. Zabavno takmičenje će dati učesnicima priliku da odmere snage sa prijateljima i drugim takmičarima, ali i da osvoje vredne nagrade koje obuhvataju i Sony PlayStation Portable (PSP) uređaj, kao i dres fudbalske reprezentacije Srbije. Ipak, glavna nagrada je rezervisana za pobednika velikog finala, koji će svojom veštinom „zaraditi“ besplatno putovanje na utakmicu Srbija – Nemačka, 18. juna u Johanesburgu.

Ukoliko ste planirali da za sebe ili nekoga od prijatelja nabavite Sony PlayStation3, ovo je pravi trenutak da to i uradite. Detaljne informacije o ovoj nagradnoj akciji možete saznati u svim GameS i ComTrade Shop radnjama u Beogradu ili Novom Sadu, kao i na web adresama www.game-s.rs i www.comtradeshop.com.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sta ovaj turnir vazi samo za one koji kupe ps3,tj samo oni mogu da igraju za put u juznu afriku ? ? ?

* Mislim da pravo ucesca na ovom turniru imaju samo oni kupe pre 22. maja SP3 slim.

Svaki kupac koji svoju novu konzolu kupi pre 22. maja automatski stiče pravo da učestvuje u nagradnom turniru u FIFA 2010 World Cup za PS3 koji će u okviru Sajma Fudbala tog datuma biti održan u hali Ekspocentra na Novom Beogradu.

Srecno na predstojecem turniru :)

@quakenet.org

#team-serbia

Aloha

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...