Jump to content

Starcraft 2 konacno


Recommended Posts

a da zasto sam jos hejtovao novi bnet, mape moraju prvo biti publishovane (a neke ce MORATI da se kupuju ako kreator mape na to odluci) i nece se "skidati" sa neta i jednostavno hostovati.

onda je jos i dobra stvar sto ce sve mape biti na istom mestu, secam se za Warcraft 3 je postojalo/postoji gomila sajtova sa mapama pa ako hoces najnoviju verziju omiljenog moda moras da obidjes i po 10 sajtova ne bi li nasao mesto na kome je autor redovno kacio apdejte

la estrella de la muerte

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

imam turbo masinu ali svaki put kad se alt tabujem nazad u igru to traje po 20 sec...ima li neko isti problem?

mozda je to neki anti hack sistem da provere da nisi palio neki 3rd party jebem li ga...

Trebas samo da u opcijama namestis fullscreen(windowed) i alt tabovace ti instant.

Link to comment
Share on other sites

Nego jel ima opcija za custom hotkeys

Ja sam baš video da možeš da promeniš skoro SVE hotkijeve, a ono što je najjača fora je što se ti tvoji settingsi čuvaju na tvom bnet accountu, i uvek će ti ostati takvi kake ih namestiš na koji god komp da se uloguješ ;) Po meni, ovo je AWESOME fora!

A vi možete svi da sedite zajedno u istoj sobi i da se igrate u multiju, samo treba svi da delite istu konekciju :)

Link to comment
Share on other sites

ne znam, mene to toliko smara, mislim izgleda da sam jedini kome je sam princip toliko gadan da bi otiso tamo i detonirao firmu, uz suze naravno, ali detonirao:)

Nisi jedini... [:)] Ali shto reche Sting, valjda ce na kraju da ubace lan opciju.

Show must go on

spearvstank.gif

Link to comment
Share on other sites

ajde, ajde, znas sta je teo da kaze:)

neki hipoteticki kiborg bi deset puta bolje radio mikro od tebe, ako bi mu uneo info i parametre. zato bi na makru uvek fejlovao protiv nekog solidnog. ko i sah, prosecan komp dobije mene kako oces jer nemam strategiju i pomeram figurice, zato moj cale dobija chessmastera na najteze iako obojica isto znamo pravila i imamo isto vremena, a kudikamo ja imam bolju percepciju.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

I lol'd

@topic:

Za one koji ne prate, sve 3 verzije (ISO image, Digital Download, Collector's Edition Content) se sada mogu skinuti sa WBBa i sličnih. Updatovani crack radi sledeće

- Both Auto and Manual Game Saves work.

- You can now hit "Quit" to leave the game.

- Single Player Challenges and Campaign work

- Skirmishs do not yet work

inače zna li neko šta se dešava sa http://teknogods.com/?p=32 ?

Edited by trooper
Link to comment
Share on other sites

Doolio matori koliko ti seresh to nije normalno [:D]. Brzo pravi porodicu i razmnozavaj brdo dece! Onda necesh imati vremena da toliko razmishljash [:D].

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Link to comment
Share on other sites

Hm, jel može neki majstor da mi okači replay challenge misije Opening Gambit, pod uslovom da je prešao na gold. Evo, šest sati pokušavam i trt. Sve valjda dobro odradim, ne pravim bunkere uopšte, obe baze branim sa rampe i te stene između baze i ekspanzije, probao sam sve moguća varijante i uvek mi na kraju nedostaje vremena da izgradim sve (rekord mi je 29 sekundi ispod golda). Kapiram da negde grešim što se tiče ekonomije, trudim se da štancam SCV ko lud, ali uvek mi negde zabode kitu (ili malo SCVa, ili jebeni depot ne napravim na vreme, ili ne mogu da pravim SCVe dok se gradi apgrejd za bazu, ili fali gasa, ili....) Najgore od svega što me vreme kida, tih tridesetak sekundi posle golda imam resursa krša, ali uvek kasne da izađu ove zadnje jedinice. :(((( Gledao sam na jutebetu ali ne mogu da pohvatam šta lik i kad radi, s obzirom da retardirano zeva na sve strane umesto da pokazuje koju taktiku je odradio.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Potrazicu da li je imam snimljeno ali moras prvo da stavis suply, baraku i bunker na choke...posle prvog naleta zerglinga prodaj bunker i napravi dole kod expo-a jos 2-3 ... odma uzmi expo i sto pre da zauzmes rafinerije sa expo-a

2 factory-a, 2 barake sa tech labom i 1 sa reaktorom ti je dovoljno...

edit: nemam snimljeno posto ostavlja zadnjih 10 partija automatmski...

ali tako sam bar ja presao...

Edited by HennessY
Link to comment
Share on other sites

Jebem mu lebac, prilično sam siguran da sam početak odradio bez greške. Elem, postavim prvi depo malo niže nego što sugeriše igra, baraku malo više, još jedan depo malo nazad tako da napravim zid. Dok se napravi baraka već imam 50 gasa za tech, za to vreme prvi talas malo gricka zid koji popravljam sa radilicama, prvi marinac koji izađe ih odradi, za to vreme napravio fabriku i swapujem barake i fabriku i odma počnem da pravim prvi tenak. Čim odbijem drugi napad, već imam dva tenka i krećem expo. Odatle sve kreće downhill, ne postizavam sve što treba, mada sam i ja nešto mislio da odradim dve fabrike i završim sa glupim tenkovima.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Prekasno ti je za expo posle 2 tenka...napravi 4 marinca prebaci dole 2 bunkera i odma expo i kad uzmes obe rafinerije (sto pre) na expo-u i imas max radilica na glavnoj onda kreni praviti...i ne mozes omasiti...kesh ce ti dolaziti dovoljno brzo samo je fazon da ne budes suply blocked...to se meni desavalo..tu sam izgubio bar minut..

moras u isto vreme da pravis i tenkove i ghost-ove jel drugacije neces stici...1 baraka sa reaktorom ti je dovoljna za 30 marinaca

Edited by HennessY
Link to comment
Share on other sites

Hvala, probaću.

edit: Fak, sigurno imam više vojske od tebe u startu, ali me ubi ekonomija i taj SCV-depo kombo. Svaka čast, samo još da odradim sa tih 4 sekunde lufta :(

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

glavno je da krenes da pravis suply baraku suplaj ispred expa a ne ispred mejna, onda ti ne treba ni bunker ni ostala sranja, ja sam presao na gold sa nekih 10 sekundi lufta iako sam se zajebo i na 3 barake napravio reaktor umesto teh lab ko sto sam hteo lol, mrzim terane, tako da me je to kostalo bar minut vremena. uglavnom lagano je samo zagradi ispred expa prvo i jedan scv tu da popravlja, sve jednice na klif.

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...