Jump to content

Razer misevi


dvnityCker

Recommended Posts

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne budi bukvalista, mislio sam na to da nekome odgovara dok nekome ne odgovara oblik, nekome je djubre nekome ne itd.

pa ne znam dal je iko pomenuo oblik? djubre je po kvalitetu izrade to je poenta. A i sto se oblika tice, dobar deo razer miseva je kao ergonomican i za levoruke i desnoruke, samo ne znam na osnovu cega su oni to pravili jer su i po tom pitanju blago receno tuzni

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Deathadder je prilicno velik mis, tako da ako imate malu saku (kao ja) nemojte ga kupovati jer cete morati da drzite celu sapu na njemu -> dlan ce vam se ekstra znojiti.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Uzmi MX518, batali laser za igranje.

Kasno je sada, iskopao sam G3 za 2900.

Oblik je idealan jer sam 10 godina imao (imam i dalje, radi normalno) MX300, videćemo kako ću da reagujem na laser, ima ga ortak, ne može da mu se naoduševljava, a pika CS 5 sati dnevno.

Lako ću ga zavaljam, ako ne bude pasovao, jako ga malo skoro pa nimalo ima na tržištu, a kažu da je odličan mahom svi koji ga imaju.

Videćemo.

:D

Link to comment
Share on other sites

Ne znam shto svi imaju toliko problema sa razer mishevima, meni su oni super (dodushe nisam pro igrach). Imam deathaddera, abyssus (mish na poslu), mambu i orochi i svi su vrhunski mishevi.

meni je na 2 deathaddera crkao levi klik ^^

Ovakvih slučajeva kao saintov na netu malo more! Kako sam malo zagooglao na tu temu, obišao forume (sk, bench, itd) pa i youtube, ovih slučajeva je zaista previše. Ne mogu da tvrdim definitvno, ali poprilično sam siguran da nije isti slučaj sa logitechom. Razer je zaista uradio neviđeno dobar posao sa dizajnom, što ambalaže što samog miša, ali da to nije tako, pitanje je da li ono što ostaje može da se meri sa logitechom. Kvalitet nečega, pogotovu u današnje vreme hiper proizvodnje svega - meri se u što manjem procentu reklamacije, i to je to. A kako vidi, razer tu baš ne može da se pohvali posebnim rezultatima.

Kada sam se sada na par dana vratio na mx300, vidim da mi taj oblik savršeno paše, malo pretrage na netu i 99% pozitivnih utisaka nateralo me da naručim prvi G3 koji sam našao. Uostalom, Njega sam tražio i u startu, ali ga nije bilo nigde. Da paradoks bude veći, držim prodavnicu PC opreme, i razera sam uzeo od sebe po nabavnoj ceni, da nije toga, verovatno i ne bi.

Javljam kako služi G3 na ovu temu, iako tom postu nije mesto u ovom topiku. :)

:D

Link to comment
Share on other sites

Da se i ja zapljunem, imam Deathadder-a i posle dve godine laganog koriscenja je i mene poceo da zeza levi klik. Obican klik je poceo da registruje kao dvoklik, superiska je kad hoces da ugasis Word a zbog prokletog misa ugasis i Firefox sa 30+ tabova...

Probacu da otvorim misa pa da ga ocistim iznutra, mozda pomogne.

Bio sam do jaja zadovoljan misem dok nije riknuo, a sad... pa siguran sam da vise nikad necu uzimati Razer govna, back to Logitech kad budem skupio pare.

Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje.

Link to comment
Share on other sites

Kao što obećah, kratki review G3-a.

Detaljnim poređenjem utvrđeno da je ergonomija tj oblik preslikan MX 300 što je meni jako bitno. Ostalo je bez mane, samo malo vremena da se naviknem na precizniju prenos pokreta tj laser i mnogo veći DPI.

Msm da ću da kupim još jedan da imam kad ovom odzvoni. :)

:D

Link to comment
Share on other sites

Realno, kupiti odmah dva-tri miša od vrste koja ti se dopadne u jednom trenutku je odlična ideja, naravno ukoliko finansije to dozvoljavaju.

Proizvođači toliko promene miša u nekoj narednoj verziji da čovek ne može da se navikne, što po performansama, što ovako po dizajnu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...