Jump to content

RuR Fantasy Central Eternal


Lex

Recommended Posts

Još je rano za ozbiljnije analize, ali svakako mogu da pogledam šta se to zanimljivo desilo! ;)
 
RuR Fantasy NBA 2016/17
 

The Big Ticket
 
Rezultati 1. kola
 
Ugrinowtzi Peasants 6 - Bezanija Beerdrinker 5
Peasantsi su rano došli do velike prednosti, koju je Beerdrinker lagano smanjivao. Neigranje Dirka u nedelju dalo mu je i šansu zha potpun preokret, ali su Ugrinowtzi zahvaljujući jednom ofanzivnom skoku odoleli.
 
Blokemoni 2 - Windtalkers 9
Vrlo ubedljiv početak za Dekija koji je bio dovoljno bolji u većini kategorija, pa čak i dominantan u ukradenim loptama. Ulpy sigurno ne može biti zadovoljan ovakvim startom, ali ima još da se igra.
 
Cerak Orange Wings 9 - StroShow 2
U duelu dva dvostruka šampiona i prošlogodišnjih momaka sa nižih pozhicija na podijumu, Vlaya je odneo ubedljivu pobedu. Nije to bila spektakularna nedelja Wingsa, ali neizlazak protivnika na draft je presudio.
 
DODIRNI MI KOLENA 8 - Shetachi 3
Alen je iskusno iskoristio Mixetovu već standardnu boljku - suspenzije i povrede i došao do lagane pobede. Prvi će morati znatno da popravi igru kako bi nastavio u ovom ritmu, a drugog očekuju još dve teške nedelje dok se Collison i Hayward ne vrate na parket.
 
Kabladzhije 5 - Otimači 5
Već u prvom kolu imamo jednu nerešenu utakmicu. Mendži i trn su podelili bodove zahvaljujući jednakom broju defanzivnih skokova, a vrlo blizu su bili u još šest kategorija. Dobra vest za obe ekipe je da su bili jako dobri i u odnosu na ostale učesnike u ligi.
 
Kaznitelji 7 - Žarkovo Tilth 4
Vićini puleni su bili nešto precizniji, pa su pogodili više šuteva i došli do više poena, ali su uspeli da izgube u svim ostalim kategorijama. U svakom slučaju još jedna vrlo zanimljiva utakmica dve prilično izjednačene ekipe.

Parovi 2. kola
 
Ugrinowtzi Peasants - Blokemoni
Ulpy želi da se oporavi od šokantnog poraza u prvom kolu, Peasantsi žele da pokrenu niz pobeda.
 
Bezanija Beerdrinker - Žarkovo Tilth
Kelt je bio na korak do pobede u prvom kolu, ali ni Vića nije bio loš. Obojici predstoji vrlo uzbudljiv međusobni susret.
 
Cerak Orange Wings - Windtalkers
Tabela je još mlada, ali već imamo derbi između dve prvoplasirane ekipe. Koga je prvo kolo ukenjalo, a ko može mnogo? Možda ćemo sad videti odgovor.
 
DODIRNI MI KOLENA - StroShow
Alen ima priliku da nastavi niz pobeda, bar dok Zuzi ne konsoliduje ekipu. Videćemo ko će doći do svog cilja.
 
Kabladzhije - Shetachi
Potencijalno najuzbudljiviji susret ovog kola je između Mixeta i Mendžija. Mada Kabladzhije imaju prednost više igrača, sve je moguće.
 
Kaznitelji - Otimači
Rekao bih da su Otimači blagi favoriti u ovom susretu, ako ni zbog čega drugog, a ono zato što će Vićsa uvek ostaviti pogrešnog igrača na klupi. Mada to češće radi u VGM ligi!
 
 
KG bog košarke
 
vgm1.jpg
 
Počelo je, manje-više, prema očekivanjima. Mada se prva nedelja u vodu baca. ;) Vićine rezerve sisaju, ali ga glavni igrači izvlače. Slično je i u Ugrinowtzima koji su ipak treći po proseku. Blokemoni po planu. Mixe je sabio prve nedelje, mada je misteriozno ostavio braću Gasol na klupi sinoć. Kelt dobar, ostali se lagano zagrevaju.
Edited by fushi.ryuu

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, trn said:

Nisam stigao da obratim paznju na ostale duele imao sam osecaj da se ne zna ko je gori, mendzi ili ja :D i naravno raspadne se poslednje vece mirza a oldridz odmara trecu utakmicu u sezoni :D

Sent from my A0001 using Tapatalk
 

pa i nije da smo raspadi, nego se eto potrefilo da smo egal mec prve nedelje.. lagano, kao sto rekose stariji ucesnici fantazi lige, tek je pocelo!!!!

Link to comment
Share on other sites

RuR Fantasy NBA 2016/17
 

The Big Ticket
 
Rezultati 2. kola
 
Ugrinowtzi Peasants 3 - Blokemoni 7
Zaslužena pobeda Ulpya koji je bio sigurniji u većem delu meča. Peasantsi su se nadali da će doći do pet poena, ali su ih prodale povrede centara pred poslednje veče.
 
Bezanija Beerdrinker 3 - Žarkovo Tilth 8
Vrlo ubedljiva nedelja za Žarkovo, uz malo (ne)sreće, Beerdrinker je mogao da bude i potpuno počišćen sa terena.
 
Cerak Orange Wings 2 - Windtalkers 9
Slično kao Vića, i Deki je bio izrazito ubedljiv. Ovo su sad dve pobede od 9:2 za Windtalkerse što je hvale vredan uspeh.
 
DODIRNI MI KOLENA 6 - StroShow 5
Alen je izdominirao u skoku, a bio je dovoljno dobar u još četiri kategorije i došao je do nove pobede. Zuzi se trenutno nalazi na začelju, ali ima još dosta da se igra.
 
Kabladzhije 5 - Shetachi 6
Kao što smo očekivali, susret između Mendžija i Mixeta je vrcao uzbudljivošću! FG% je rešen za 0,1%, a OREB za 1 skok. Prosto je šteta što obojica nisu mogli da pobede! Osim da je bilo nerešeno... Mada to i dalje nisu pobede... Huh...
 
Kaznitelji 3 - Otimači 5
Vrrrrlo slična situacija bila je i u ovom meču. Gde su na kraju tri kategorije bile nerešene, a jedna je bila vrlo gusta. Krajnji rezultat je mogao da bude bilo gde od 3:8 do 7:4, pa će verovatno oba menadžera biti zadovoljna miroljubivijim ishodom.

Tabela posle 2. kola
 
fanta2.jpg
 
Parovi 3. kola
 
Ugrinowtzi Peasants - Cerak Orange Wings
Duel dve ekipe koje bi do kraja sezone mogle da vode ljutu borbu za plasman u PO. Možda će neki poen baš iz ovog meča biti ključan u toj borbi?
 
Bezanija Beerdrinker - Blokemoni
Kelt bi da pobegne sa donjeg dela tabele, Ulpy da se ugura u prvih 6. Ko će biti bolji i uspešniji u svojim namerama? Videćemo za nedelju dana!
 
DODIRNI MI KOLENA - Windtalkers
Tabela je još mlada, ali već imamo derbi između dve prvoplasirane ekipe. Koga su prva dva kola ukenjala, a ko može mnogo? Možda ćemo sad videti odgovor.
 
Kabladzhije - StroShow
Zuzi još dorađuje ekipu, tako da je Mendži veliki favorit. Hoće li fejlovati ili pak uspeti da iskoristi ovu nedelju i uleti u top 6 kao jezikom u rč?
 
Kaznitelji - Shetachi
Šetači ne igraju na svom nivou, ali se nadaju da će protiv uvek neugodnog Savića početi da igraju bolje.
 
Otimači - Žarkovo Tilth
Još jedan derbi vrha tabele - ovoga puta između trećeg i četvrtog. Rekao bih da je Vića blagi favorit, ali me ne bi iznenadilo ni nešto potpuno treće.

 
KG bog košarke
 
 vgm2.jpg

Kelt je sabio drugu nedelju i izbio na prvo mesto po proseku. Mixe ga prati, a očekuje da Hayward i Collison ove nedelje pokažu šta znaju. Ulpy je malo posustao, ali je i dalje u top 3. Lex i Vića su tier 2 trenutno, ali očekuje se njihov skori uspon. Mendži je zapanjujuće iznad 19, Deki na skoro 18,5. Vlaya je užasan sa samo 17 u proseku, a oko 17,5 su Alen i onaj sa tri pleja.
Edited by fushi.ryuu

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Link to comment
Share on other sites

RuR Fantasy NBA 2016/17

The Big Ticket
 
Rezultati 3. kola
 
Ugrinowtzi Peasants 8 - Cerak Orange Wings 3
Peasantsi su iskoristili suludo poslednje veče Wesa i Elfrida Paytona da dođu do ubedljive pobede protiv Wingsa sa Ceraka.
 
Bezanija Beerdrinker 4 - Blokemoni 7
Ekipa sa Bežanije je bila daleko bolja u skoku od ekipe iz Kajbla, ali to nije dovoljno da se dobije utakmica u RuR Fantasy ligi.
 
DODIRNI MI KOLENA 1 - Windtalkers 10
U derbiju kola, Alenovi puleni su PALI NA KOLENA, a Deki je došao i do treće ubedljive pobede u ovoj sezoni i sada ubedljivo vodi.
 
Kabladzhije 9 - StroShow 2
Brat Stankela je izdominirao u ovom duelu, a Zuzi kadar nevera.
 
Kaznitelji 5 - Shetachi 6
Šetači lagano stižu do punog zdravstvenog biltena, a samim tim i do pobede. Kaznitelji su ispovređivani, a i igrači im ne igraju konstantno.
 
Otimači 4 - Žarkovo Tilth 7
Vića je drugu nedelju za redom sabio trojke i poene, a i dobar procenat šuta mu je pomogao da dođe do nove pobede.
 
Tabela posle 2. kola
 
rur3.jpg
 
Parovi 3. kola
 
Ugrinowtzi Peasants - DODIRNI MI KOLENA
Trener Peasantsa je kao i uvek beskrajno siguran u svoju ekipu i smatra da će Alen nastaviti sa ubedljivim porazima.
 
Bezanija Beerdrinker - Cerak Orange Wings
Još jedan Sezamovski derbi je pred nama, a ovoga puta akteri su na 10. i 11. mestu naše tabele. Hoće li se pobednik odlepiti? Hoće li uopšte biti pobednika?
 
Blokemoni - Žarkovo Tilth
Da nije sledećeg meča, ovo bih nazvao derbijem kola. Go forth and pwn ghays, go forth and pwn.
 
Kabladzhije - Windtalkers
Tabela je još mlada, ali već imamo derbi između dve prvoplasirane ekipe. I ovu rečenicu ponavljam treću nedelju za redom. Arealno!
 
Kaznitelji - StroShow
Cenim da će Vićsa lagano rešiti ove sezone lošeg Zuzija. Čim sam ovo rekao, jasno je da će biti potpuno obratno.
 
Otimači - Shetachi
Nikad nisam verovao ovim ekipama čija se imena završavaju na "chi", ali neko valjda mora da pobedi. Neka to bude bolji.
 
 

KG bog košarke
 
vgm3.jpg
 
I tako... Deki vodi u obe lige, a ovde čak ima i prosek preko 20. Mixe i dalje preko 22, ali baš malo odigranih utakmica. Bradley i DeRozan se biju da dokažu ko je najbolji pik drafta. Vića prilično dobar, mada i on ima premalo utakmica. Ostatak lige tavori. Savić je odlučio da ode ispod 16. Mada će mu ovih 666 na kraju proseka možda pomoći da uz pomoć nečastivog pronađe tri dobra pleja.

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Link to comment
Share on other sites

RuR Fantasy NBA 2016/17

The Big Ticket

Rezultati 4. kola

Ugrinowtzi Peasants 10 - DODIRNI MI KOLENA 1
Najbolja nedelja Peasantsa do sada, u rangu onoga što se od njih očekuje. Alena su od potpune propasti spasile trojke.

Bezanija Beerdrinker 9 - Cerak Orange Wings 2
Kelt je prilično ubedljivo dobio ovaj duel, mada su četiri kategorije bile dovoljno blizu.

Blokemoni 3 - Žarkovo Tilth 6
Na kraju se ispostavilo da je ovo bio derbi kola. Vića je došao do efektivnih 7:4, a lako su sve kategorije osim A/T i ukraednih mogle da se završe drugačije (npr da je Wade igrao jutros). Sjajan meč.

Kabladzhije 11 - Windtalkers 0
U onome što je trebalo da bude derbi kola Mendži je razmontirao lidera na tabeli i preuzeo njegovu poziciju. Osim ofanzivnog i donekle defanzivnog skoka, čak ni kategorije nisu bile blizu. Ludnica.

Kaznitelji 7 - StroShow 4
Kaznitelji su malo podbacili u napadu, ali su bili više nego dovoljno dobri za ovaj meč.

Otimači 6 - Shetachi 5
Povreda Paula Georgea i ludovanje Jamesa Hardena su presudili u ovom meču koji je potpuno zasluženo završen minimalnom pobedom Otimača.


Tabela posle 4. kola

fanta4.jpg

Parovi 5. kola

Ugrinowtzi Peasants - Kabladzhije
Ove nedelje derbi kola nam je duel ekipa koje su na prvom i trećem mestu tabele. Ako odigraju kao u četvrtom kolu, biće ovo vrhunski meč, čemu se svi i nadamo.

Bezanija Beerdrinker - DODIRNI MI KOLENA
Nakon što je odrao Vlayu, Kelt bi mogao da odere i Alena, koji bi zaista želeo da ne doživi treću vezanu katastrofu. Mada će je doživeti.

Blokemoni - Cerak Orange Wings
Ekipa sa Ceraka prilično nesigurna na početku sezone, ekipa iz bloka bi mogla to da iskoristi i vine se u prvih 6.

Kaznitelji - Windtalkers
Deki posle tri ubedljive pobede i jedne katastrofe ne zna šta da očekuje od svoje ekipe. Ja očekujem da bude bolji u napadu, a lošiji u odbrani od Savića, što će nam doneti vrlo gust rezultat.

Otimači - StroShow
Trn je apsolutni favorit u ovom meču protiv Zuzija. No, svakako je vreme da StroShow odigra jednu kvalitetnu nedelju i dokaže da nismo u pravu.

Shetachi - Žarkovo Tilth
Jedina ekipa iz Rumunije u našoj ligi ne igra baš najbolje, a hoće li baš meč protiv ekipe iz drugog bespuća (ŽARKOVA LOL) biti trenutak preokreta, saznaćemo na ovom mestu za sedam dana.


KG bog košarke

vgm4.jpg

Deki je i dalje na čelu sa prosekom preko 20 i 100 odigranih utakmica! Mixe je na dnu sa prosekom preko 21 i 67 odigranih. Pravi lideri su i dalje Ulpy i Kelt koji sjajno igraju i vrlo je moguće da će im proseci biti ovde negde i na samom kraju lige. Alen, Vića i Lex su preko 19, Vlaya jakih 18, a i Savić i Mendži su sada preko 17,5 što su proseci sa kojima može da se gradi budućnost.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

RuR Fantasy NBA 2016/17
 
The Big Ticket
 
Rezultati 5. kola
 
Ugrinowtzi Peasants 5 - Kabladzhije 6
Derbi kola je opravdao očekivanja što se tiče zanimljivosti. Peasantsi su malo podbacili u ofanzivi, što su Kabladzhije znalački iskoristile.
 
Bezanija Beerdrinker 8 - DODIRNI MI KOLENA 3
Kelt je izdominirao u ukradenim loptama i trojkama, Alen je umalo izjednačio u ofanzivnim skokovima, ali na kraju ubedljiva pobeda za Beerdrinkera.
 
Blokemoni 8 - Cerak Orange Wings 3
Cerak i dalje van željene forme, Blokemoni su prilično lako došli do bitne i ubedljive pobede.
 
Kaznitelji 5 - Windtalkers 6
Deki je odigrao možda i najslabiju nedelju ove sezone, ali su Kaznitelji baš podbacili u napadu i nisu mogli da ukradu pobedu.
 
Otimači 7 - StroShow 4
Zuzi je odigrao možda i najozbiljniju nedelju ove sezone, ali su Otimači bili dovoljno sigurni u ofanzivi i pobedili su u ovom meču.
 
Shetachi 2 - Žarkovo Tilth 9
Vića je ove nedelje bio manje-više prosečan u većini kategorija, ali je to bilo dovoljno da demolira Mixeta i probije se na drugu poziciju.
 
Tabela posle 5. kola
 
fanta5.jpg
 
Parovi 6. kola
 
Ugrinowtzi Peasants - Kaznitelji
Peasantsi su blagi favoriti, ako se ima u vidu dosadašnja forma.
 
Bezanija Beerdrinker - Kabladzhije
Mendži je pobedom u derbiju zadržao prvo mesto, a sada je pred njim test u vidu Kelta, koji za sada igra sasvim dobro.
 
Blokemoni - DODIRNI MI KOLENA
Alen je u ozbiljnoj krizi, Ulpy bi mogao da iskoristi razliku u formi i napreduje na tabeli.
 
Cerak Orange Wings - Žarkovo Tilth
Vića je na pomalo iznenađujućem drugom mestu, a Vlaya baš igra loše. Sve govori da će Žarkovo odneti pobedu.
 
Otimači - Windtalkers
Potencijalno veoma uzbudljiv susret, u kom će odlučivati nijanse.
 
Shetachi - StroShow
Ni Mixe ni Zuzi ne pružaju partije kakve se od njih očekuju, evo prilike da se bar jedan od njih dvojice prene.
 
 
KG bog košarke
 
vgm5.jpg
 
Deki vodi i bliži se proseku od 21, od njega su sa manje utakmica u proseku bolji Mixe i Kelt koji igraju jako dobro. Ali hit sezone je i dalje Ulpy kog nose tri igrača i pravi izbor rezervi skoro svaki put. Vića je ok, Lex nije loš, Alen se trudi. Vlaja, Mendži i Vićsa na 18.xx, ali pokazuju znake života.

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...