Jump to content

AUTHORITY

The X
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AUTHORITY

  1. AUTHORITY

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Pisanje po Valanchiunasu iliti po narodnom mochanje u usta.
  2. Jao naježio sam se, da li će se skandirati u Manili SAD SI UZEO ZLATOOOO BORIŠAAAAAAAA BOOOORIŠAAAAAaaaAAAAAa!
  3. Bas ne ide timovima koji prave ove space sci-fi igre.. Star citizen - nikada najverovatnije nece ni izaci posto posle 10 godina imaju samo demo od igre, Everspace2 - nekako repetativno napravljena i brzo dosadi, Starfield - igra zahtevnija od No Mans Sky a izgleda bolje samo kad stojite na nekom mesecu dok se svetlost zvezde presijava po povrsini, prepuna bagova sa nepostojecim AI koje su uzeli od nekog deteta koje je to programiralo kao maturski rad u srednjoj skoli. Instalirao sam X4:Foundations(2018) sa nekim DLC-ovima i igra je AAA naslov za ovu bruku od Starfield-a, ali je naravno dosta manje kompleksna nema sletanja na planete i FPS napucavanja.
  4. Izgleda da nas je bas poremetila ova teska povreda, vecina igraca van fokusa skroz. Plus prljavci su igrali ocekivano samo sto jos moraju da se potrude da dostignu polu reptile iz Spanije. Nadam se da ce biti spremni za Dominikanu tesko mogu da nas dobiju reprezentacije koje ne mogu da iskoriste ovu nasu vec legendarno losu odbranu suta za 3 poena.
  5. Takodje sam koristio samo rarbg poslednjih 5+ godina, 1337x dot to kao neka alternativa samo ne znam koliko su dobri u filtriranju sadrzaja od malware-a sigurno nisu kao rar gde sam bez razmisljanja skidao..
  6. Mogli su da ih posalju u neku banju da zavrse skolsku godinu, zajedno sa roditeljima i svim ostalim potrebnim ljudima koji bi mogli da im pruze pomoc. Ali izgleda da su se ipak odlucili da forsiraju zavrsetak u OS Ribnikar i da stvaraju sada neke dve sukobljene strane(roditelji koji hoce da im deca idu u tu skolu i onih koji su protiv). To je na onom nivou kada vidis da se neko svadja - podelis im nozeve da im pomognes.
  7. AUTHORITY

    JOKARA ZANAVIJEK!

    20 godina se cekalo da neko stavi kit u usta lejkersima i to se konacno desilo
  8. Ovo sam montirao kod dede pre neku godinu i radi super https://www.eponuda.com/antene-za-tv-cene/velteh-tv-n2000-loga-midi-antena-za-televizor-cena-484485?poz=1, antena nije na krovu vec na tavanu(potkrovlje sa prozorima) zameni i coax kabl moze i on da bude los ako je proslo dosta vremena. Te "digitalne" antene nisu ni za k.. Ustvari proizodjac je Iskra https://www.eponuda.com/antene-za-tv/iskra-p-20dtt-mini-loga-tv-dvb-t-dab-fm-22db-dvb-t2-spoljna-antena-za-televizor-cena-367250 ali izgleda isto kao ova prva. Ma sve to danas prave kinezi xD
  9. @oddball Kranvagn sa modifikacijama za otpor terena+turbo+skill od vozaca za terrain resistance+vent i vozi misko 60 na sat 😄
  10. WG je ubio balans ubacivanjem autoloadera u igru(wt e100 je bio neki pocetak toga), izjednacavanje brzine nekih heavy tenkova sa mediumima, brzina izucavanja linija do tira deset(sada za nedelju dana moze da se dodje do T10, 2011~2014 trebalo je vise od mesec dana) i na kraju mape koje su uglavnom za hull down tenkove. Kada se iskombinuje sve ovo imate brze partije gde jedna strana pregazi drugu.
  11. @Lucky Na ovaj mislim link1 link2 link3 kupovao sam ga u Terno i to oni zovu konzumni hleb kao sto je kod nas Sava, znaci ista cena svuda kilo' i dvesta grama (mislim da smo i mi ranije zvali sava hleb kilo leba'🤣sada ne znam na koliko je spao ali vise nije kilogram sigurno). Dobro me podseti za ove kifle to su nasi kupovali napune kesu pa na kasi i ne znaju da kazu koliko ima unutra.. Ovamo gde sam ja bio dosta su kupovali taj crni hleb, mozda nije isto svuda, ali u pravu si dosta imaju i tih kifli.
  12. Zna se sta je pravi dzem sljiva/sipurak i 20% secera, eventualno limunska kiselina da traje jos duze kad se otvori. Kad procitam na sastavu za sok/dzem/slatkis da ima glukozno fruktozni sirup prikenja mi se, da mi treba sirup iso' bi u apoteku. Da ljudi izbegavaju te splacine bilo bi ~70% manje obolelih od raznoraznih bolesti(propo bi SZO), al sta to vredi kad i dalje vecina misli da mast izaziva srcane probleme a secer leci i od side. Kad sam radio u Ceskoj skoro svi nasi su se zalili sto nema belog hleba, a tamo konzumni hleb kako ga oni zovu pravi se od kvalitetne mesavine brasna od celog zrna + ima i kim. Ukusniji crni hleb nisam jeo, to je jedina stvar koja mi nedostaje iz te Ceske xD
  13. Ma nije tu sto oni gube po prodatom automobilu, neki proizodjaci bi ti dali auto za pola cene samo da kupujes rezervne delove i servisiras auto kod njih 10 godina. Tu dolaze i do problema elektricni automobili imaju 100 delova(lupam) za menjanje/servisiranje posle odredjenog vremena dok ovi na gorivo imaju 500. Zato su i gurali hibride toliko da mogu da deru ljude, zamisli prosecna starost automobila u srbiji je ~17 godina koliko su oni tu pumpi, filtera, senzora, dizni, spona i svega ostalog prodali.
  14. Sta da se radi kada su zajebali ljude koji su krenuli da koriste gas samo tako, cekali da uloze ogromne pare pa onda digli akcizu za 25din. i totalno obesmislili grejanje na gas. Da smo uredjena zemlja i da nismo proziveli u zadnjih 30 god. svasta protestvovalo bi se u celoj drzavi dok ne povuku tako neku besmislenu odluku (Francuska gori vec nedeljama i gorece najverovatnije dok im ne vrate da mogu u penziju sa 62) . Ovako ljude zabole lozi drva, ugalj, mazut, gume i ne znam ni ja sta sve ne kad je jeftinije.
  15. Sad jos malo izlaze AMD laptopovi sa 7nm procesorima tako da sacekaj to, 6-8core spakovano u laptop dusu dalo za video editing premotaj na 11-12min
  16. 1.https://imgur.com/a/LEqT2yu wn8:2060 wr:52.9% ~49000 battles 18x t10 tenka - premium tenkovi FV215b(183), WZ-111, T34, t25pilot, m54scorpio, super hellcat i jos nekoliko manjih tirova. 2.https://imgur.com/a/YxW5yyo wn8:1530 wr:52% ~7000 battles Mailovi ne idu uz naloge posto ih koristim, vec se sa povezivanjem vaseg moba menja email posle 15 dana. Oba naloga su moja od pocetka prvi je star 9 god. Zaboravio da stavim cenu... acc1 - 12000 acc2 - 3000 najbolje licno ili po dogovoru iz Beograda sam.
×
×
  • Create New...