Jump to content

Ness

The X
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Ness

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

3,402 profile views
  1. Kupio bih ja za 2000 ako moze,po mogucstvu odmah :D ili 2400 ako imas slucajno neiskorisceni kljuc bi mi vise odgovaralo
  2. U sustini kada placam sa dinarskog racuna to mu izadje 17.99eur sto bi trebalo mene da izadje 2232din(ako me ova lopovska banka ne zakine za jos vise)tako da za 2650 cu rado to da ti kupim :)
  3. Ne mozes da primas PM iz nekog razloga,sta treba?
  4. Ma ubaci ce oni svakako neki sistem za napredovanje, veliku masu ljudi to drzi u igri...
  5. Smesan je Cho'Gall ako ga anti pickujete sa ovima sto prze % max helta, ne daj boze kharazim ulti da baci na chogalla... Verujem da ce smisliti nesto da mu ubace tipa 50% HPa da mu bude HP,a 50% neka vrsta shiled-a ili tako nesto, ovako nema poente uzimati ga,potrosite 2 picka a dovoljan je 1 antipick da ga totalno usere..
  6. Ja rekoh sada cu za vikend da se izivim na Overwatchu kad ono ni na jednom od 4 acc nisam dobio stress test invite-.-
  7. Dada, pre je bio random ako si afk,sada dobijes instant leave ako ne pickujes(ako makar ne prepickujes), sto i treba tako. Zamisli kako bi tebi koji i ovako пениш bilo da svaku partiju imas indijance koji su afk i dobijaju random heroje... Zanimljiva stvar koju sam zapazio ali jos nisam 100% siguran da li su je promenili je da vise ne dobijas leave na biranju heroja ako se predugo alttabujes tj ako ti zbog alttab-a zalaguje igra,nekada sam 8 rankova izgubio na tome :)
  8. Ekspanzija (heart of the thorns) nije besplatna, prva igra GW2 jeste
  9. Ma batali moralesovu meni ona deluje kao totalno djubre od hilera, doduse juce kada sam igrao na morales+illidan nije mi bilo svejedno, on ima mnogo malo helta i onda kada su se iskombinovali da on bije a ona ga juri sa hilom ispadose zajebani :)
×
×
  • Create New...