Jump to content

AcKkE

The X
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AcKkE

  1. 1 malo pitanjce drustvo, zeleo bih da uzmem 1 cs:go server za svoju ekipicu, pa bih zeleo da znam koga bih trebao da kontaktiram za isti, i koja je cena otprilike na mesecnom nivou, ili kako se vec placa... mrzi me realno da googlam tako da se nadam da ce neko od vas biti prijatan i ljubazan da mi kaze neki info o ovome ako ga ne mrzi, hvala u napred <3 :D

    Ja predlazem Nemacki hosting CKRAS. Po meni najbolji uz VG :)

    https://www.ckras.com/en/ i povoljan :)

    • Upvote (+1) 1
    • Downvote (-1) 3
  2. hvala , sine jel hoces da dodjem da popijem tu samarcinu ?pa da te vodim na pice ?  samo mi to reci i nista vise ! ti ces meni da pricas gde nabijam postove na ovom forumu sam 10 godina juce si se ispilio izmetu mali i ti  ces da lajes nesto i da nekog prozivas ! 

    Ti si prvi poceo, videcemo se. Jako sam se uplasio. Znaci ono, zamisli 10 godina si ovde. JU! Lajes? Je l' sam ti rekao da prijavis kad naucis novu rec. Sizofrenicaru, idi do psihijatra malo, get a life. Psihicki si nestabilan a objasnicu ti par stvari u KG-u. 

  3. Zasto ja imam osecaj da se neces lepo provesti u KG? Isprozivao si ceo forum + sto pretis da ces prebiti svakog ko se nije slagao sa tvojim stavovima ovde. I wish u good luck there.

    Kad mi se prosto moze, dakako! Videcemo se u Kragujevcu pa ce svako da pokaze koliko je jaje uzivo a ne u sajber svetu, znas koliko takvih ima, pa popije samarcinu pa kao znas idemo na pice. Standard hahahah :D

  4. Brate radi se o ozbiljnoj temi i kakva zajebancija? Hvala sto me pratis na SK-Gamingu <3 Moze lock ekipa je prijavljena u ponedeljak ide uplata. Tako da ono da ovi snobovi i ostala bagra tipa "Mozdani sklop" a ni ne sta zna je mozak ne nabija postove na ovoj temi. Hvala.

    • Downvote (-1) 9
  5. E sad vec malo bolje radi, ali fps kanal :D

    Brate imas mali milion tipova, npr meni je sada sa 150 na 200 fps dosao na mom steam profilu imas moju konfiguraciju.

    Evo ti ovde info pa skidaj i gledaj sta ti treba, od igle do lokomotive. 

    HLTV tip od mene - Radi - http://www.hltv.org/?pageid=18&threadid=470332#r4713096

     

    SK Gaming - http://www.sk-gaming.com/member/AcKkE

    Steam profil imas na mom profilu :)

    • Downvote (-1) 3
  6. nema launch opcija za podesavanje akcelaracije misha..sve imas u opciji raw input u kontrolama u samom cs-u ,drzis ga upaljen ili ugasen..znaci ne pises u launch opciajma -noforce...blabla :-)

    od launch opcija ti treba -freq 75 ( meni je 75hz ekran ) , -high ( da ti stavi komp high proces,ja makar to koristim ) , -tickrate 128 ( da ti podesi lan rate-ove ) , -novid ( da ti pokrece cs go direktno,da ne ucitava onaj video na pocetku )

    rate-ovi

    rate 128000

    cl_cmdrate 128

    cl_updaterate 128

    cl_interp 0 

    cl_interp_ratio 1

     

    Ostale komande su ti proizvoljne,pa udri i izvoli :-)

    To za -tickrate 128 ti je na LAN kad praccujes sa botovima, uostalom ove komande msm. 

     

    m_mouseaccel1 "0"
    m_mouseaccel2 "0"
    m_mousespeed "0"

     

  7. Upravo sam nabavio cs:go i nisam bas nesto najbolje upucen, da li postoje neke odredjene komande i ostale gluposti posto mi malo glupavo izgleda, ne mogu sens da pogodim i ostalo.Ako moze neko neke standardne komande da stavi hvala.

    Gasi raw_input, m_accel, speed sve na 0. Stavi launch opcije, podesi video.cfg, podesi kontrole. To je to.

    • Upvote (+1) 1
    • Downvote (-1) 1
×
×
  • Create New...