Jump to content

gile12345

The X
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gile12345

  1. Nije to lose :). Samo da napomenem, tetka moja u Svici mi je preoderovala SC 2, cena 45 evra, a kod nas 60 evra. I jos jedna stvar EU server je b*lja za US, znaci nema nijedna Custom Game mapa na EU, a na US ih ima x komada, BattleCraft, Nexus Wars, Overrun,... I jos jedno pitanje kako ce se odredjivati na kom sam serveru kada kupim igru ? Hoce li isto kao u Beti, koji ti je Bnet account, ako je US ides na US server, ako ti je EU ides na EU server ?

    Pozdrav!

  2. Lol, jel ti znaš kolko rakije može da se kupi za taj fond od ~20k dinara :) Da ne pričamo da bi svi koji učestvuju i finansirali.

    Duze traju 3 igre nego rakija :). Dovoljno ti je 150 din. posle 1 flase neces znati gde udaras :) ne znam sta da si :). Ali u pravu si za to bi morali da placamo ucesce niko nije lud da daje dzabe 3 igre :( ipak je ovo Srbija :).

    Inace zna li neko gde ima da se kupi SteelSeries QCK Starcraft 2 Marine podloga sve sam pretrazio niko nema ?

    Pozdrav!

  3. Dakle ovako :). Nisu sve grafe iste i nisu svi kuleri na njima isti tako imas tipa nekoliko razlicitih 4850, prva i najgora (ovu ja imam i grejala se 80 stepeni u idle), onda ima i drugih revizija tipa ovaMy link ili neka druga,... Driver kao driver ne moze da ti spusti temperaturu za 10 stepeni, moze mozda 1 stepen i to je to. To rezbarenje kucista dodavanje ventilatora da duva u grafu ce spustiti temperaturu max za 5 stepeni i to tesko, ja jednog dana iznerviran uzeo onaj WC ventilator 24-orku da duva u grafu spustio je temp za 3 stepena :).

    Jedino resenje u tvojoj situaciji je novi kuler. Ja ti preporucujem Accelero L2 Pro jako jeftin a dobar, pogledaj u gigatronu. Ja imam na grafi taj Accelero i temp mi je sad u idle 45 a u full load-u u SC 2 tokom nekoliko sati oko 75 stepeni, drugar ga namontirao na 9600GT grafa idle 35 stepeni full load 55 :). Kuler ne bih preporucio tebi da montiras jer ne dobijas pastu uz njega. Montiranje ces platiti 300 din. a dobru pastu 500+ dinara. I da temperatura ne moze da ubije vasu grafu, jer kao sto i sami vidite komp se iskljuci. Ako grafa eventualno ne moze da se ohladi na temperaturama vecim od 90-95 stepeni dolazi do trotlovanja (smanjenja performansi).

    A to kao problem sa nVidia driverima je klasicna glupost, jer iako smanji broj obrtaja kulera u igri ne moze da ubije grafu.

    Samo da dodam ako bi bio taj SC 2 beta turnir bilo bi lepo da prva 3 mesta bude Starcraft 2 kao igra. Tipa prvo mesto Collectors, drugo i trece klasican Starcraft 2 :).

    Pozdrav!

  4. Dragi gile kuler je ociscen a dok sam u igri povremeno proveravam temp na gpuz i tu je oko 90 stepeni sto je ok, ventilator je na 100%. Patch je nesto smorio pun forum ovakvih pojava posto pre nego sto su obirili betu igra mi je radila savrseno na ultra sad ni detalji nemaju veze, na low mi isto pukne...

    btw ubacio sam ono za fps, nije nista pomoglo T_T

    skinuo sam client ponovo i uradio instal/patch i isto QQ

    Daj kako izgleda tvoja grafa, nekim slucajem imam i ja 4850 i ja sam isto imao problema sa pregrevanjem :), ali sam ga laganica resio :).

    @Killyigor hvala, bilo bi lepo kada bi se neki turnir organizovao :).

    Pozdrav!

  5. @Jabre Prvo sto moras da odradis je ciscenje kulera ATI 4850. Takodje udji u ATI Catalyst i tamo namesti veci broj obrtaja ventilatora. A komp ti se reset zato sto ti je temp 120+ stepeni na grafici.

    A to rush sa 2 zealota na pocetku je noobovski kao i kada zerg napravi ekspanziju na pocetku pa tu 3 one kule pa kao sad mi ne mozes nista i dobije partiju. A to u nekoj jacoj ligi ne moze da prodje :).

    Pozdrav!

  6. sistem je meni malo glup, a i ove lige su bezveze pa i ne igram ladder tolko

    iz golda sam krenuo i sve mi diamonde daje. mozda samo 1-2 partije pre nego sto me prebacio u platinum ligu nisu bili vs diamonda

    prebacio me u platinum sa samo 1 izgubljenom partijom, a ljude sa mnogo gorim skorom prebacuje odma u diamond iz golda

    Nemam pojma gile koj je server jaci, al po meni je malo glupo da komentarises kako je eu server slabiji samo zato sto tebi ide bolje na us [:)]

    U startu sam bio bolji na US, ali sada su me razbili, skor 10:6. Sad instaliram EU klijent pa cu da vidim tu :).

    Pozdrav!

  7. Skor 7:2 gold liga, 1 od ove dve sam izgubio jer sam se zezao :). Ovo na US serveru. Cini mi se da su igraci na US serveru dosta jaci od igraca na EU igrao sam na oba. U EU sam bio Diamond 10-15. Inace sistem je odlicno odradjen, mozes da imas 4:4 i da budes u platinum ligi, samo zavisi kakvi su ti protivnici.

    A to sto se tice AI-ja, ako je to Insane to je za*ebancija. Offline ima mnogo jacih AI protivnika, sakuplja duplo brze pare od vas, jednom sam ga dobio od 20 partija, bese AI 5.0.

    Dajte ozbiljno neki turnir da organizujemo :).

    Pozdrav!

  8. Ok. Svako ko ima Betu moze da se prijavi. Ne znam kakvo je stanje koje verzije imate US ili EU. Inace to bih odradio na sledeci nacin, kao na Sk gaming-u sto je bio Starcraft 2 turnir, igra se na 3 dobijene, igramo po principu eliminacija. Ko pobedi ima obavezu da posalje replayeve na jedan mail, taj odgleda brzo te replayeve i proveri rezultat. Ako se ovo cini komplikovano moze i bez slanja replayeva. Samo je bitno da su svi igraci tu. Pretpostavljam da neko od vas igra ESL kupove svake srede pa bi bilo dobro da se turnir odigra u cetvrtak i petak ili nedelja i ponedeljak.

    U startu sam rekao jace igrace jer sam se nadao da nas ima dosta, ali izgleda da nas ima premalo :).

    Pozdrav!

  9. Posto je beta startovala pre nekih 7 dana i trajace jos neke 2 sedmice, mogli bismo da organizujemo jedan interni turnir u SC 2, gde ce se organizovati turnir ( EU ili US server ) i kada mozemo da se dogovorimo. Sta mislite ? Bilo bi dobro da se prijave samo oni koji dobro znaju da igraju, znaci gold/platinum liga minimum, eventualno silver ?

    Pozdrav!

×
×
  • Create New...