Jump to content

gile12345

The X
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gile12345

  1. Slucajno sam naleteo ako nekoga zanima. SC 2 44.99$ free shipment, rekao bih da je sajt siguran jer je link pokupljen odavde, po ovome igra koja kosta 6000 kod nas kosta 3690 dinara i jos ima free shipment :). Pozdrav!
  2. Sorry nisam znao za bug, ali uocio sam na EU Chess Craft :). Inace nije losa majica :). Pozdrav!
  3. Nije to lose :). Samo da napomenem, tetka moja u Svici mi je preoderovala SC 2, cena 45 evra, a kod nas 60 evra. I jos jedna stvar EU server je b*lja za US, znaci nema nijedna Custom Game mapa na EU, a na US ih ima x komada, BattleCraft, Nexus Wars, Overrun,... I jos jedno pitanje kako ce se odredjivati na kom sam serveru kada kupim igru ? Hoce li isto kao u Beti, koji ti je Bnet account, ako je US ides na US server, ako ti je EU ides na EU server ? Pozdrav!
  4. Bolje kupi igru ovako, moze ovo da bude scam :). Pozdrav!
  5. Hakovace oni to ubrzo, ali za emulaciju Bnet 2.0 cemo se nacekati :). Pozdrav!
  6. Duze traju 3 igre nego rakija :). Dovoljno ti je 150 din. posle 1 flase neces znati gde udaras :) ne znam sta da si :). Ali u pravu si za to bi morali da placamo ucesce niko nije lud da daje dzabe 3 igre :( ipak je ovo Srbija :). Inace zna li neko gde ima da se kupi SteelSeries QCK Starcraft 2 Marine podloga sve sam pretrazio niko nema ? Pozdrav!
  7. Dakle ovako :). Nisu sve grafe iste i nisu svi kuleri na njima isti tako imas tipa nekoliko razlicitih 4850, prva i najgora (ovu ja imam i grejala se 80 stepeni u idle), onda ima i drugih revizija tipa ovaMy link ili neka druga,... Driver kao driver ne moze da ti spusti temperaturu za 10 stepeni, moze mozda 1 stepen i to je to. To rezbarenje kucista dodavanje ventilatora da duva u grafu ce spustiti temperaturu max za 5 stepeni i to tesko, ja jednog dana iznerviran uzeo onaj WC ventilator 24-orku da duva u grafu spustio je temp za 3 stepena :). Jedino resenje u tvojoj situaciji je novi kuler. Ja ti preporucujem Accelero L2 Pro jako jeftin a dobar, pogledaj u gigatronu. Ja imam na grafi taj Accelero i temp mi je sad u idle 45 a u full load-u u SC 2 tokom nekoliko sati oko 75 stepeni, drugar ga namontirao na 9600GT grafa idle 35 stepeni full load 55 :). Kuler ne bih preporucio tebi da montiras jer ne dobijas pastu uz njega. Montiranje ces platiti 300 din. a dobru pastu 500+ dinara. I da temperatura ne moze da ubije vasu grafu, jer kao sto i sami vidite komp se iskljuci. Ako grafa eventualno ne moze da se ohladi na temperaturama vecim od 90-95 stepeni dolazi do trotlovanja (smanjenja performansi). A to kao problem sa nVidia driverima je klasicna glupost, jer iako smanji broj obrtaja kulera u igri ne moze da ubije grafu. Samo da dodam ako bi bio taj SC 2 beta turnir bilo bi lepo da prva 3 mesta bude Starcraft 2 kao igra. Tipa prvo mesto Collectors, drugo i trece klasican Starcraft 2 :). Pozdrav!
  8. Daj kako izgleda tvoja grafa, nekim slucajem imam i ja 4850 i ja sam isto imao problema sa pregrevanjem :), ali sam ga laganica resio :). @Killyigor hvala, bilo bi lepo kada bi se neki turnir organizovao :). Pozdrav!
  9. @Jabre Prvo sto moras da odradis je ciscenje kulera ATI 4850. Takodje udji u ATI Catalyst i tamo namesti veci broj obrtaja ventilatora. A komp ti se reset zato sto ti je temp 120+ stepeni na grafici. A to rush sa 2 zealota na pocetku je noobovski kao i kada zerg napravi ekspanziju na pocetku pa tu 3 one kule pa kao sad mi ne mozes nista i dobije partiju. A to u nekoj jacoj ligi ne moze da prodje :). Pozdrav!
  10. U startu sam bio bolji na US, ali sada su me razbili, skor 10:6. Sad instaliram EU klijent pa cu da vidim tu :). Pozdrav!
  11. Mozda ti se tako ne cini ali jeste :). Imam 4 accounta, 3 US, 1 EU :). Igrao sam na SK gaming turniru :). Pozdrav!
  12. Skor 7:2 gold liga, 1 od ove dve sam izgubio jer sam se zezao :). Ovo na US serveru. Cini mi se da su igraci na US serveru dosta jaci od igraca na EU igrao sam na oba. U EU sam bio Diamond 10-15. Inace sistem je odlicno odradjen, mozes da imas 4:4 i da budes u platinum ligi, samo zavisi kakvi su ti protivnici. A to sto se tice AI-ja, ako je to Insane to je za*ebancija. Offline ima mnogo jacih AI protivnika, sakuplja duplo brze pare od vas, jednom sam ga dobio od 20 partija, bese AI 5.0. Dajte ozbiljno neki turnir da organizujemo :). Pozdrav!
  13. gile93.ilic@gmail.com na US serveru, inace imam 4 beta kljuca :D. Bio sam pre na Evropi rank 10 Diamond liga :). Pozdrav!
  14. Ok. Svako ko ima Betu moze da se prijavi. Ne znam kakvo je stanje koje verzije imate US ili EU. Inace to bih odradio na sledeci nacin, kao na Sk gaming-u sto je bio Starcraft 2 turnir, igra se na 3 dobijene, igramo po principu eliminacija. Ko pobedi ima obavezu da posalje replayeve na jedan mail, taj odgleda brzo te replayeve i proveri rezultat. Ako se ovo cini komplikovano moze i bez slanja replayeva. Samo je bitno da su svi igraci tu. Pretpostavljam da neko od vas igra ESL kupove svake srede pa bi bilo dobro da se turnir odigra u cetvrtak i petak ili nedelja i ponedeljak. U startu sam rekao jace igrace jer sam se nadao da nas ima dosta, ali izgleda da nas ima premalo :). Pozdrav!
  15. Posto je beta startovala pre nekih 7 dana i trajace jos neke 2 sedmice, mogli bismo da organizujemo jedan interni turnir u SC 2, gde ce se organizovati turnir ( EU ili US server ) i kada mozemo da se dogovorimo. Sta mislite ? Bilo bi dobro da se prijave samo oni koji dobro znaju da igraju, znaci gold/platinum liga minimum, eventualno silver ? Pozdrav!
×
×
  • Create New...