Jump to content

me1lleur

The X
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by me1lleur

  1. Prodato, hvala zr.ninji sto mi je izasao u susret :)
  2. Prodajem CS complete (cs 1.6, cs go, cs source i zero) za 600 dinara, ali samo ljudima sa paypal ili nekom drugom karticom zato sto mi treba nesto sa net-a. Znaci ja dam igricu a vi meni kupite nesto u toj vrednosti. Ukoliko je neki stari rurovac ili pouzdan clan saljem prvi igricu naravno, nije nikakav problem. Za vise informacija sta mi treba PM :D
  3. Dao bih cs complete u zamenu za nesto sa interneta u vrednosti od 10e. U pitanju su neki pack-ovi za igricu DC Universe, pa ko ima karticu ili je u mogucnosti ako hoce nek me PM-uje.
  4. ajmo ljudi aktuelno, nosi 2 za 1800!
  5. Prodajem 2 gifta cs go-a po 1000 dinara. Uplata ide preko postneta, znaci ime, prezime i telefon bez racuna. Za neke vise informacije PM.
  6. http://www.pchardware.co.uk/wacomvolito.php u pitanju je potpuno ista tabla kao sa linka, kupljena pre godinu dana placena 60e. 2 puta je samo koriscena za neke potrebe u photoshopu, radi super, sinoc sam je isprobao. Prodajem zato sto mi treba novac. uz tablu idu drajveri, olovka, bezicni mis i kutija koja je malo lose otvorena. Slike veceras. cena 25e nije fiksna.
  7. Sto je najcrnje, ime flag-a je albania-kosovo...
  8. Pustio sam Intouchables ocekujuci da me nece razocarati, ali je film daleko nadmasio moja ocekivanja. Jako mi se svideo, i ta istinita prica je jos dodala neki zar. Stvarno odlican film.
  9. Jel ima neki torrent bluray ili tako nesto za intouchables?
  10. Vazda i meni. Mada sad mi i ne smeta, ne znam da l' sam se navikao, ili sredili updateom, ali je okej.
  11. Ajd' ko pika ovo aktivno nek baci steam id na pm pa da pravimo neku zuraju.
  12. Invoker cak i nema glavu xD Evo pre par minuta izasao neki sitan update, nadam se da je to sredjeno.
  13. Kontam da mort nece skoro :) Nadam se da gresim. I da, volim im sve s ovim novim updateom. Sjebali su sve sto moze da se sjebe sto se tice komandi, kako cu sad da vratim na staro nije mi jasno, slika mi mutna, ofucana...
  14. Koja ce ludnica biti sada sa lycanom. :D
  15. me1lleur

    Menjam

    steam sa dotom 2 za steam sa kanterom
  16. Da bumpujem malo temu i dodam jos nesto. Pocetkom decembra bi trebalo da stignu i SteelSeries Kana (65e), SteelSeries Kinzu v2 (50e) i 5hv2 Medal of Honor edition 110e. Takodje ima i ss siberie v2 usb, sto ranije nije bilo.
  17. Sveti Jovan je 20og, a sveti Sava 27og. Isto ti dodje :D
  18. Mozda bi se vise odazvali malo pre 21og. Raspusti, odmori... Kako god, srecno organizaciji, mirise na dobar turnir.
×
×
  • Create New...