Jump to content

Leonardo DyStopio

The X
  • Posts

    1,868
  • Joined

  • Days Won

    24

Everything posted by Leonardo DyStopio

  1. Fallout serija je najmanje bagovit Betesdin proizvod
  2. ^Kakav Game of thrones momenat na 14:20 Stari dobri Lesli
  3. Novak ispao u polufinalu MC, ali je i SIner. Djokovic je povecao prednost i prvi je sa 1285 bodova razlike. Cak da ne zaigra u Barseloni (500) i Madridu (1000), jedini ko moze da ga prestigne je Siner ako stigne u Barseloni bar do finala i pobedi u Madridu. Alkaras brani obe titule, tako da se ne mrda na gore.
  4. Nista, sad da "izmisle" elektricne rolere/rolsue i opet premoste zakon
  5. Furiosu bih pogledao. Propustena prilika da ubace matorog Gibsona da glumi ostarelog Imortana.
  6. Pre 9 godina je bila 2015.
  7. (Trenutno) Najnoviji Blondie album, Pollinator iz 2017, ali ja tek skoro cuh ovo - Long Time. Matora ekipa prasi (hihihi, pun kur-intended)
  8. Imao je dva vrlo osrednja meca, narocito za njegov nivo i pojam, protiv nisko rangiranih protivnika. I bolje je da ga ne pominjemo .Ona situacija kada je stao protiv Nardija mi je neshvatljia. Sta je uopste hteo tu da postigne?
  9. Check, check, use the breaks, Luke. Hoces da kazes da lazu?!1
  10. "Prodajem 500L i 4 gume."
  11. I A1 dize cene https://a1.rs/o-a1/dodatne_informacije/obavestenje-o-promeni-cena
  12. Dizni je prosle godine ozbiljno podbacio. Otp samo je Guardians 3 bio uspesan, ostali su masivno izgubili (Marvels, Little Mermaid, Wish, Elemental, Antman Quantumania, Secret invasion, Loki 2, Willow, Ahsoka, SheHulk, Indy 5, Mando 3,,...). Sa Maskom su se zakacili jer su povukli sav marketing sa TwitterX i jos su napravli kartel u kojem diktiraju ponasanje kompanijama (animator ne moze da animira lik druge rase odnosno etnicnosti)
  13. Mogao je da trazi i 85 miliona, ali koja bud bi platila vise od 5 dolara za star wreck 9 scenario... A mogli su i da tuze da im se vrati scenario
  14. U minijaturno i udaljenom sazvezdju dobrih serija, Reacher sija na nocnom nebu. Pravo uzivanje za pratiti, u moru fantazija, nadljudskih junaka i ukalupljenih krimi ili humoristickih serija. Ima propusta, naravno (koja serije ih nema?), ali ne bodu oci. Bolja od oba filma sa Tomislavom Kuruzom (koji, za mene, nisu uopste losi). Do sada, dve sezone uzivanja.
  15. Koliko se samo nasvinj-nakrm-nagoj-... ... *politicki korektan govor* is-telo-pozitivila Djina Karano, ajmeee
  16. Raspade se Mando. Otpustili Djinu, umro Karl, sad samo da Pedro oglasi da je strejt i ode i on.
  17. Jeste, dobar je Frejks. Rezirao je i First Contact, po meni najbolji od TNG filmova.
×
×
  • Create New...