Get Adobe Flash player

kruko

The X
 • Content count

  22,361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

About kruko

 • Rank
  Wille zur Macht
 • Birthday 12/08/1982

Kontakt podaci

 • Twitter
  https://twitter.com/FatPugStudio

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

18,543 profile views
 1. @f4ts0 Nisam toliko napredan, biće dovoljno i fizičko izdanje za switch :) hvala na deljenju! [mention=803]Highl1[/mention] Sam samcijat u Unity-ju. Grafika je plaćena ofc, ne umemm da crtam. Peglam bagove pred demo, ali sredim jedan, iskoče mi još dva, moram da se saberem u pustim to u etar više, negi sve ajde dodaj još ovo, još ono. Noćas sam u 3 ustao da radim, pucam po šavovima. Skoro 200 puta je wishlistovana igra zadovoljan sam za sad, nadam se da će indiegogo dobro da prođe, spremio sam neke pare i sam da grunem da to poleti.
 2. Ne znam kako bi bilo za telefon, malo je zeznuto zbog kontrola, ali za switch definitivno radim port ako pokrijem troškove i zaradim 450 dolara preko za SDK. Može na Linuxu, ali neće biti podrške, tako da ako ne radi, vraćam pare.
 3. Peglam neke sitnice i bacam demo na steam za koji dan, ima nekih dokumentovanih manjkavosti, ali ne mogu više da čekam.
 4. Promenio sam slike sa gridom, smanjio opacity, dodao još jedan layer mreže, ubacio pozadinu, malo sjaja...bolje je, okačio sam izmenjene slike već. Hvala Dule!
 5. Aha, typo, promaklo mi verovatno, tnx. Probaću to sa gridom. Iskreno, to sam nešto na brzinu nabacao i nikad nisam našao vremena da poboljšam.
 6. @G!!! Svestan sam, ali ne može Kickstarter iz Srbije. Varijante preko nekoga preko su mi katastrofa. @shw. Prijavio sam se za developer nalog pre dva-tri dana. Verujem da će ok proći igra na PC-ju, pa ću onda da uzmem SDK (450 dolara je + carina, porez, ah). Ali da, spravica je kao stvorena za igru.
 7. Hvala. Hvala za SK, Ivane :* I generalno na svemu, još od početka.
 8. Ima smisla, neko želi da pripomogne simboličnom sumom, neko želi unapred ceo paket igra + OST. Ima i onih koji su spremni da daju više, a da dizajniraju protivnika u igri. Videćemo. Čekam još par dana da se nakupi ljudi na wishlisti, pa kad krene da opada priliv kačim vest na stimu i krećem. Mada sam pesimističan, indiegogo je duplo manji od kikstartera, trebalo je verovatno da stavim fleksibilno prikupljanje umesto fiksnog, al jebi ga sad, ne može da se menja..
 9. Hvala braćo, 66 wishlist-ovanja, prezadovoljan sam. Prosečna konverzija je oko 50%, tako da je to 30 prodatih primeraka u startu (kad igra izađe naravno). Kad platim Stimu, porez i ostalo, ostane mi oko 5 maraka po kopiji, tako da je to 150 maraka zarade. Posebno hvala Draletu :D
 10. 666 poseta strani za jedan dan [emoji50] sad znam što košta sto maraka da staviš igru tamo. Early access ide tako što dam igru jeftinije dok mi VI nalazite bagove hehe
 11. Ali taj jedan dodatak može da znači razliku između zakopanog među smećem i prikazanog u nekoj preporuci. Fala brate moj.
 12. Imam samo dva dodavanja u wishlistu od jutros. NISTE MI VIŠE DRUGARI!
 13. Samo što nije, morao sam i stim stranicu da spremim. Bacite na wishlistu plox: https://store.steampowered.com/app/1023790/Rick_Henderson/
 14. https://www.indiegogo.com/projects/rick-henderson/coming_soon Pre-launch strana objavljena, uskoro kreće i kampanja