Jump to content

mP!

The X
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mP!

  1. Imam ja jedan problem upravo mi se sada desilo kada sam instalirao windows xp 64 bita.

    Naime kada instaliram cs i pokusam da ga pokrenem izbaci grasku kao memory lower than 15 MB i izbaci iz cs-a.

    Da li zna do cega bi to moglo da bude cs je skinut sa kgb sajta i radi super na 32 bita winxp ? Zanima me da li moze da se podesi da radi na x64 posto pretostavljam da radi perfektno na visti i win7 ?

  2. Zanima me da li neko mozda zna gde ima da se kupi g1 u bg u nekim prodavnicama btw zvao sam sve prodavnice sa itsvet-a i nijedna nema tako da ako neko zna neku prodavnicu da ima a da nije sa itsveta?

    I jos jedno pitanje kolika je razlika izmedju g1 i g3 u dimenzija tj. velicini , obliku itd. ?

  3. Vrlo je moguce da je napajanje u pitanju ako imas neshto od pratece opreme na usb-u tipa (shtampac, skener , webcam , mobilni , mp3) izvadi iz kompa ostavi koliko vec treba i vidi da li onda zabada. Ako i tad zabada e pa nek ti je sa srecom [:)]

  4. Zanima me da li je dobro kupiti asusov monitor ? Jer sam chup da su jedni od najloshijih pa me zanima da kaze neko ko ima iskustva sa asusovim monitorima.

    Radi se o 17 '' monitoru 5 ms .

    Hvala.

  5. Kada sam imao crt monitor uvek sam stavljao v_sync na force off u nvidia drajverima kako bi mi se fps povecao na 99 ali sada kada sam uzeo nov komp i nov monitor TFT sada kada stavim v_sync na force off texture se mute/talasaju a cim vratim na force on svew radi kako treba.

    Force off = 99 fps

    Force on = 60 fps kad vratim na normal

    Komp je core 2 duo e2140 , 2gb ddr2 , 8500 GT , 160 gb hard.

×
×
  • Create New...