Get Adobe Flash player

Ivan_

Admin
 • Content Count

  37,156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

About Ivan_

 • Rank
  WWDDD?

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://apina.biz/

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex, GTA, Quake
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

30,134 profile views
 1. Ivan_

  pričajte

  postoje bolji načini za čuvanje jezika od toga da jedeš ugljenisan biftek, složićeš se
 2. Ivan_

  pričajte

  dragi svi, zalepili ste se za moj post kao da ga je ostavila medolinka ili marinica, ne znam da li sam glup ili biste me jebali... pitao sam tri konobara i dva šefa kuhinje danas, niko nije znao kako se na srpskom kaže medium rare. poenta nije da ja ne znam da se izrazim na srpskom nego da ljudi koji to treba da spreme ne znaju (jer ih je 90% učilo zanat po brodovima i inostranstvu), a pritom uvek naginju ka reš jer generalna populacija nije još evoluirala do krvavog mesa. naručivanjem na engleskom eliminišeš zabunu i to je cela poenta.
 3. Ivan_

  pričajte

  Kako se na srpskom kaže medium rare, nauči me pošto ne znam
 4. Ivan_

  pričajte

  ribz grill&booze sad ima jače burgere od burger house-a. uz to imaju i jako dobra rebarca i ooooooooooooooodličan pulled pork (tj. drpano prase). cene su im tu negde, s tim što je ribz pravi restoran, čak su poželjne i rezervacije. imaju i dostavu preko potrčka. preporuke su dakle ribz burger s duplim mesom (prave od pravog mesa a ne od tzv "roštilj mase" pa slobodno naručite i medium ili medium rare), pulled pork, ljuta rebarca. od priloga obavezno spicy wedges, običan pomfrit im je bljutav. imaju točeni erdinger. ko voli ozbiljne goveđe odreske, zapata je dobila t-bone i rib eye po razumnim cenama. imaju i oni vrlo pristojne burgere koji su doduše od roštilj mase, ali su zato dosta jeftiniji od pravih. izbegavati submarine bbq u kralja petra, em su im burgeri mali i loši, em su skupi, em drže neki hrvati :D
 5. nemoj akumulatorske, 99% ih je đubre, a ti ne živiš u šatoru i nećeš se zadaviti kablom
 6. Ivan_

  zanimljive slike

  grci crnci su krivi odlična slika :(
 7. ČD evo konačno otvorih forum s kompa, rešen je miki
 8. Ivan_

  Koji mobilni telefon

  Koliko ti troše kola po gradu?
 9. Ivan_

  pričajte

  Hoćeš da kažeš da nisi najveći fan Bouvija, Džeksona, Vitni Hjuston i Motorheda na svetu??!
 10. Ivan_

  pričajte

  otprilike ovako, s tim što full tretman sa brijanjem i masažom glave i leđa uplatim svaki treći-četvrti put jer to zna da potraje, ali eto znam koliko to košta ovde. btw genijalno mi je da nije rekao zokiju, koji je prvi spomenuo šišanje sa masažom, da je peder. inače bilo mi je smešno da nidža hipster koji kako je u međuvremenu i sam priznao više vremena dnevno provede nameštajući frizuru nego što ja na nedeljnom nivou posvetim celokupnom izgledu nešto priča, ali sam jutros pisao sa mobilnog na semaforu pa me je bk da elaboriram, bilo mi je lakše da mu kažem da je dei. muuuuuuuuuuu!!! erilisam položijo test ??
 11. Ivan_

  pričajte

  Ladno se šišam I tuširanje svaki dan, koja pederčina rofl
 12. Ivan_

  pričajte

  Ja to plaćam 1000 dinara :)
 13. Ivan_

  Koji mobilni telefon

  ja sam u mesec dana polupao dva telefona. prvo mi je ispao N4 i razvalio mu se digitajzer, a onda mi je ispao i polovni N5 kojim sam ga zamenio, i od tada je počelo da se dešava ovo sa power dugmetom. detaljnim guglanjem od trideset sekundi sam ustanovio da je to problem koji pogađa otprilike 100% nexus petica. ima neko preporuku za servis u centru? takođe, isplati li se menjati digitajzer na n4, koliko je to para?